CPP pole
Nove testne pole prinašajo kar nekaj posebnosti. Z dostopom do TESTOV CPP imate kandidati možnost preverjanja znanja CPP, Prve pomoči, Vsebnosti alkohola v krvi (alkotest) in Varne vožnje.

CPP testi vam olajšajo pripravo na republiške teste CPP. Preizkusite svoje znanje kategorij A, B, C, CE, AM in F.

Da, uspešno opravite republiške testne pole cpp ne smete imeti več kot 10% napačno rešenih vprašanj. Ravno teko ne smeti imeti napačno rešeni dve vprašanji točkovani s po 5 točkami (npr. 2 križišči).

Če republiških testov CPP  ne opravite, se lahko takoj ponovno prijavite, vendar ne boste na vrsti prej kot v petih dneh.Čakalno dobo lahko preverite s pomočjo aplikacije prosti termini izpitnih centrov.

V pomoč vam je lahko tudi BREZPLAČEN RAČUNALNIŠKI PROGRAM CPP in PRVA POMOČ, ki ga dobite v vaši šoli vožnje. Preizkusite se lahko tudi v online testnih polah, online cpp igrah. Za boljše razumevanje cestno prometnih predpisov si oglejte 3d cpp animacije cestnega prometa

Struktura portala Vozniski-izpit.com

Forum o vozniškem izpitu

Forum o vozniškem izpitu vam prinaša obilico koristnih informacij. Na njem sodelujejo učitelji vožnje, predavatelji cpp, ocenjevalci in kandidati za voznike. Sprožite debato, vprašanje in sodelujte na Forumu o vozniškem izpitu

[one-half] [icon_list style=”check”] [/icon_list] [/one-half]
[one-half last] [icon_list style=”check”] [/icon_list] [/one-half]
[clear]

Gradivo za vozniški izpit

Pripravili smo vam povezave do zakonov in pravilnikov, ki urejajo področje vozniškega izpita. Temu smo dodali še eknjige ter alkotest. Ne spreglejte torej literature – gradivo za vozniški izpit. S prvim aprilom 2011 je pričela veljati nova zakonodaja, uporabljati pa se je pričela s prvim julijem 2011 (Zakon o pravilih cestnega prometa, Zakon o voznikih, Zakon o cestah, Zakon o motornih vozilih).

[clear]

Predavanje  CPP in testne cpp pole

Vsaka šola vožnje mora znati na atraktiven način vzpodbuditi kandidata za voznika, da lažje osvoji temo CESTNO PROMETNI PREDPISI. Na portalu vam nudimo ravno to. Predavanje CPP – tečaj cpp vsebuje ključne vsebine, ki so potrebne za lažje reševanje testov CPP.

[clear]

Šola vožnje oz. Avtošola

Za bodoče kandidate in voznike smo pripravili članek, ki vam bo pomagal izbrati pravo avtošolo – šolo vožnje.

[clear]

Izpitna komisija – Izpitni center

Pripravili smo podatke (naslove in telefonske številke) izpitnih komisij – izpitnih centrov za lažji dostop do informacij. Pokličite oziroma obiščite jih in z veseljem vam bodo pomagali.

[clear]

Novice

Na portalu Vozniski-izpit.com se trudimo slediti prometni zakonodaji. Da bi vam omogočili čim lažje sledenje novostim smo vam pripravili spletno stran na kateri se nahajajo najnovejše novice s področja CPP, šol vožnje in vozniškega izpita.

[clear]

Video posnetki CPP

V želji po zagotavljanju večje varnosti na slovenskih cestah smo se odločili za ustanovitev video skupnosti v kateri skušamo skrbeti za osveščanje voznikov v smislu varna vožnje. Včlanite se v naš video portal, naložite poučen posnetek o vožnji ter POSKRBITE ZA VEČJO VARNOST NA SLOVENSKIH CESTAH . Oglejte si video posnetke cestno prometnih predpisov.

[clear]

Nasveti za teoretični in praktični del vozniškega izpita

Kot vsak kandidat si želite tudi vi v prvo opraviti vozniški izpit. Verjetno se sprašujete kako naj vam to uspe na lahek in preprost način. Preberite si naše nasvete z naslovom Nasveti za teoretični in praktični del vozniškega izpita.

[clear]

Vozniški izpit na FACEBOOK-U, YOUTUBE-U in TWITTER-JU

Ste šola vožnje, kandidat ali voznik, ki bi rad sledil novostim s področja prometne zakonodaje in problematike ? Pridružite se nam:

[icon_list style=”check”] [/icon_list] [clear]

CPP pole in vozniški izpit

Ko boste uspešno opravili republiške pole cpp se od vas predvideva, da poznate vse cestno prometne predpise (če se seveda niste učili samo s testnimi polami CPP). Tako vam ostane samo še praksa, torej praktični del – obvladovanje vozila, ki v kombinaciji s poznavanjem vseh cestno prometnih predpisov pomeni uspeh na praktičnem delu vozniškega izpita.

[clear]
[clear]
… če so vam všeč CPP pole vam bo tudi:
[one-fourth] CPP - eknjiga

CPP – eKnjiga

[/one-fourth] [one-fourth] CPP animacije 3d

3d animacije CPP

[/one-fourth] [one-fourth] Prva pomoč - eKnjiga

Prva pomoč – eKnjiga

[/one-fourth] [one-fourth last] CPP igre

CPP igre

[/one-fourth] [clear] [one-fourth] [/one-fourth] [one-fourth] [/one-fourth] [one-fourth] [/one-fourth] [one-fourth last] [/one-fourth] [clear]

[clear] Če boste v iskalnikih iskali cpp pole vam svetujemo, da uporabite vsaj dva iskalna niza in sicer cpp testi ter nove testne pole cpp. [clear] [brezplacendostop][wp_float type=”float” location=”top” align=”right” center=”true” offsetlocation=”170″ offsetalign=”670″ speed=”1500″ width=”180″ ][/wp_float] [/brezplacendostop]

Pages