Izračunajte si okvirne stroške na poti do vozniškega izpita in prihranite čas in denar.

Korak 1 od 3

 • Preko Podpore na Forumu o vozniškem izpitu smo dobili večje število vprašanj o okvirni ceni vozniškega izpita oz. vozniškega dovoljenja. Zato smo vam spodaj pripravili okvirni izračun stroškov na poti do vozniškega izpita. Ta seveda močno variera od vašega predhodnega znanja in od kategorije za katero nameravate opraviti vozniški izpit.[level-brezplacen-dostop]Izračun so omogočile šole vožnje članice portala Vozniski-izpit.com. [/level-brezplacen-dostop] Okvirni online izračun je namenjen bodočim voznikom - kandidatom, ki nameravajo opraviti vozniški izpit sledečih kategorij: AM, B, BE, A1, A2, A, C, CE, D, in F. Pri vsakem izmed spodnjih poglavij odkljukajte tisto, kar nameravate opraviti, čisto na dnu strani pa se bo izpisal okvirni izračun stroškov na poti do vozniškega izpita.

  Zdravniški pregled na medicini dela, prometa in športa

 • Spodaj izberite enega izmed zdravniških pregledov. Vaša izbira je odvisna od kategorije za katero opravljate vozniški izpit ter ali podaljšujete vozniško dovoljenje, ali pa ste voznik povratnik. Več o zdravniških pregledih si lahko preberete na strani zdravniški pregled za vozniški izpit.
 • Tečaj in izpit iz prve pomoči

 • Svetujemo vam, da se najprej prijavite na predavanja prve pomoči oz. tečaj prve pomoči, šele nato pa opravite izpit iz prve pomoči (teste za prvo pomoč). Na predavanjih prve pomoči boste na praktičnem primeru izvedeli kako nuditi prvo pomoč, to pa se zahteva tudi na izpitu iz prve pomoči. Če ste bodoči voznik kategorije AM ali kategorije F potem spodaj ne obkljukajte ničesar.
 • Tečaj CPP oz. predavanje CPP

 • Predavanje CPP v šoli vožnje - avtošoli je obvezno po Pravilniku o šolah vožnje in vodenju registra šol vožnje. Čas trajanja predavanj cestno prometnih predpisov je 20 pedagoških ur ali več. Cena tečaja CPP je običajno odvisna od kategorije za katero opravljate vozniški izpit, na območju katerega izpitnega centra boste opravljali vozniški izpit ter, ali boste z izobraževanjem nadaljevali v že vpisani šoli vožnje. Običajno je cena predavanja cpp za kandidate, ki bodo vozili v že izbrani šoli vožnje nižja, kot pa če kandidat potem z usposabljanjem iz vožnje nadaljuje v drugi šoli vožnje - avtošoli. Testi cpp v šoli vožnje niso obvezni so pa priporočljivi.
 • Online Teorija-priprava na republiške teste CPP in prve pomoči

 • Če želite izboljšati ali dopolniti svoje znanje cestno prometnih predpisov vas vabimo, da si izberete eno izmed šol voženj - avtošol, članic portala Vozniski-izpit.com, ali pa si izberete (enomesečni polni dostop do portala Vozniski-izpit.com). Tako boste imeli na voljo “Svetovanje o vozniškem izpitu”, eKnjige, pravilnike in zakone (povezave), teste CPP (več kot 1400 vprašanj, 3d animacije prometa in igre, CPP predavanje oz. tečaj CPP ter poučne video posnetke.
 • Teoretični del vozniškega izpita - republiški testi CPP

 • Ko boste v šoli vožnje - avtošoli opravili tečaj CPP se lahko na enem izmed izpitnih centrov takoj priglasite na republiške teste CPP.Cena za vse kategorije je enaka, od vas pa je odvisno kolikokrat boste pristopili. V spodnje polje torej vpišite kolikokrat namaravate pred pristojno izpitno komisijo opravljati teoretični vozniškega izpita.