S spodnjimi online testi cpp, ki so v skladu z novo prometno zakonodajo za leto 2014, se lahko učinkovito pripravite na teoretični del vozniškega izpita. Ob pristopu na republiške teste cpp morate na izpitnem centru predložiti veljaven osebni dokument s fotografijo, ki ga je izdal slovenski državni organ (osebno izkaznico ali potni list ali vozniško dovoljenje ali osebno izkaznico za tujce), oziroma veljavno tujo potno listino ter evidenčni karton vožnje. Online simulacijo testov CPP za kategorije AM, A, B, C, CE in D, v kateri je več kot 1400 vprašanj, so omogočile šole vožnje članice portala Vozniski-izpit.com.

Imate vprašanje o predpisih ? Zastavite nam ga Forumu o vozniškem izpitu. Obiščite poglavje o cestno prometnih predpisih. Na naših straneh smo vam pripravili tudi seznam izpitnih centrov oziroma izpitnih komisij pred katerimi lahko opravljate vozniški izpit ter rešujete republiške teste. Na seznamu boste zasledili tudi njihove uradne ure in telefonske številke, ki jih lahko uporabite, če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z opravljanjem vozniškega izpita.

Vsi, ki opravljate izpit za avto, izpit za motor, izpit za moped ali za katerokoli drugo vozilo, si lahko za lažje razumevanje cestno prometnih predpisov ogledate novo ustanovljeno video skupnost in njene video posnetke.