Za popolno delovanje online predavanja CPP potrebujete brezplačen program ADOBE FLASH PLAYER
Tečaj CPP - predavanje CPP

Tečaj CPP – predavanje CPP

Predavanje CPP oz. tečaj CPP vam kot kandidatu za voznika v šoli vožnje da potrebno splošno in dodatno znanje za vožnjo motornega vozila posamezne kategorije.

Tečaj CPP, njegove posamezne učne teme, določi predavatelj cestno prometnih predpisov v pripravi učne ure. Čas za izvedbo učnih tem po teoretičnem delu programa usposabljanja je najmanj ena učna ura na tematski sklop.

Predavanje CPP v šoli vožnje tako zajema učne teme splošnega dela in pripadajočega dodatnega dela glede na kategorijo motornih vozil, za katero se kot kandidat za voznika usposabljate.

Prijavite Se Na Tečaj CPP

Učne teme splošnega in dodatnega dela lahko seveda predavatelji CPP smiselno združijo in posamezno izvedbo vpišejo v dnevnik dela. Tečaj CPP šola vožnje organizira tako, da npr. tečaj CPP za kategorijo B traja 6 dni in sicer 4 dni oziroma 16 pedagoških ur v obliki splošnega dela in 2 dni oziroma 8 pedagoških ur v obliki dodatnega dela. V predavanje CPP lahko šola vožnje vključi tudi online teste CPP. Po zaključku teoretičnega dela usposabljanja imate tako kot kandidat za voznika potrebno znanje za vožnjo motornega vozila.

Število ur potrebnih za usposabljanje teoretičnega dela za ostale kategorije je navedeno spodaj.

On-line tečaj CPP oz. online predavanje Cestno Prometnih Predpisov

Obnovite svoje znanje, ki ste ga dobili na predavanju CPP oziroma nadoknadite zamujeno. Pripravili smo vam sledeča predavanja: pot do vozniškega izpita, prometni znaki, njihove postavitve in razlikovanja, križišča, različne prometne situacije,alkohol,hitrost in vpliv alkohola na vožnjo, omejitve hitrosti, znaki policista,… V primeru nejasnosti se obrnite na našo Pro-Podporo na  Forumu o vozniškem izpitu. Z veseljem vam bomo pomagali.

Kupite Dostop
Na prezrite! Dostop do celotnega online predavanja cpp je na voljo le registriranimi uporabnikom, ki so kupili polni dostop
Kupite Dostop