Vozniški izpit › Forumi › Vozniški Izpit › Izpit za avto › Prva pomoč
- AvtorPrispevki
- AnonimnežNedejavno30. 7. 2018 ob 19:38Post count: 1
Pozdrav! Odlocila sem se da bom zacela delati vozniski izpit. Ampak ker sem stara komaj 16 let bom delala izpit s spremljevalcem. Prvo pred solo voznje se moram prestati zdravniski pregled in pa tecaj in izpit iz prve pomoci. Ker prihajam iz Ptuja sem na internetu poiskala stran prva pomoc ptuj ampak tam pise da informacij o novem razpisu za tecaj nimajo in to zdaj ze kar nekaj tednov sem se odlocila da tja poklicem in danes sem poklicala ze tretjic pa se nihce ne oglasi…
Pozdrav! Odlocila sem se da bom zacela delati vozniski izpit. Ampak ker sem stara komaj 16 let bom delala izpit s spremljevalcem. Prvo pred solo voznje se moram prestati zdravniski pregled in pa tecaj in izpit iz prve pomoci. Ker prihajam iz Ptuja sem na internetu poiskala stran prva pomoc ptuj ampak tam pise da informacij o novem razpisu za tecaj nimajo in to zdaj ze kar nekaj tednov sem se odlocila da tja poklicem in danes sem poklicala ze tretjic pa se nihce ne oglasi…
Pozdravljeni, sem na Območno združenje rdečega križa Ptuj, na telefonsko številko (02) 749 40 40 in so oglasili. Srečno!
ing. prom. Mirko T. je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala Vozniski-izpit.com. Zbral je 28 najtežjih vprašanj CPP - KLIK za prenos
- AvtorPrispevki