Tečaj prve pomoči lahko opravljate v šolah vožnje ali na območnih združenjih Rdečega križa.

Če se želite prijaviti na enega izmed tečajev prve pomoči, ki jih organizirajo šole vožnje na območju IC Jesenice, si lahko termin izberete spodaj. Tako boste v izbrani šoli vožnje lahko opravili več stvari hkrati.

Termini tečajev, ki jih organizirajo šole vožnje na območju Izpitnega Centra Jesenice

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.

Tečaji prve pomoči, ki jih organizira Republiški Rdeči Križ na območju Izpitnega centra Jesenice

Spodaj se nahajajo naslovi Območnih Združenj Rdečega Križa, ki delujejo na območju izpitnega centra Jesenice. Naslovom so dodane tudi aktualne telefonske številke na katerih dobite vse potrebne informacije:

  • OZ RK Jesenice, Cesta Maršala Tita 78a, 4270 Jesenice,
    Telefon: 04 580 96 60
    eMail: jesenice.ozrk@rks.si

Tečaj iz prve pomoči za voznike motornih vozil običajno potekajo 2-krat mesečno in sicer na sedežu Območnih združenj rdečega Križa. Na tečaj prve pomoči se lahko prijavite osebno v tajništvu OZ, kjer poravnate tudi znesek tečaja.

Tečaj in izpit prve pomoči lahko opravite pred vpisom v šolo vožnje.Tečaj sicer ni obvezen, a brez njega boste težko opravili izpit prve pomoči. V pomoč vam je lahko onlinetečaj prve pomoči in pole za prvo pomoč.

* Če boste v iskalnikih iskali termine tečajev prve pomoči na območju Izpitnega centra Jesenice, vam svetujemo da uporabite iskalni niz “Prva pomoč Jesenice

Vse za vozniški izpit na enem mestu