Izpitni center Kranj – izpostava IC Jesenice (območje 2) se nahaja na naslovu Cesta železarjev 6A, 4270 Jesenice – stavba UE Jesenice.

IC Kranj nudi informacije na telefonski številki 030 662 854.

S 15.9.2014 je na voljo nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita. Ogledate si torej lahko proste termine izpitnega centra Kranj – izpostava IC Jesenice.

Statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na Območju 2

Spodaj je prikazana statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na območju Izpitne komisije Ljubljana, Domžale, Kranj in Jesenice. Statistični podatki zajemajo vse kategorije in sicer za obdobje od 1.1.2020 do 31.12.2020.Vir: AVP RS

0 kandidatov
0% kandidatov
0 kandidatov
je opravljalo praktični del vozniškega izpita.
0% kandidatov
je opravilo praktični del vozniškega izpita.

Na forumu o vozniškem izpitu lahko preverite tudi uspešnost šol vožnje Izpitnega centra Jesenice ter dopišete svoje mnenje. Ogledate pa si lahko tudi katere so šole vožnje, ki delujejo na področju izpostave izpitne komisije Jesenice.

Seznam in informacije o drugih izpitnih centrih, njihovih uradnih urah, delovnih področjih in telefonskih številkah se nahajajo na strani izpitni center oz. izpitna komisija.

Termini tečajev CPP v šolah vožnje na območju izpitnega centra Kranj – izpostava IC Jesenice

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.
Vse za vozniški izpit na enem mestu