To niso uradne strani AVP-ja, izpitnih komisij oz. izpitnih centrov.

Izpitni center Kranj

Izpitni center Kranj (IC Kranj) oz. izpitna komisija Kranj se nahaja na naslovu Slovenski trg 1, 4000 Kranj.

Informacije na telefonski številki (04) 2015 647 in (04) 4015 645.Praktični del vozniškega izpita lahko opravljate v Kranju in Jesenicah, in sicer:

  • v Kranju lahko opravite praktični del vozniškega izpita za kategorije kategorija AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE in F;
  • na Jesenicah lahko opravite praktični del vozniškega izpita za kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE in F.

S 15.9.2014 je na voljo nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita. Ogledate si torej lahko proste termine izpitnega centra Kranj.

Uradne ure Izpitnega centra Kranj so enake uradnim uram Upravne enote Kranj, postopke v zvezi s priglasitvijo k vozniškemu izpitu pa lahko opravite tudi ob četrtkih od 8.00 do 15.00 ure. Izpitna komisija izpitnega centra Kranj deluje na področju upravnih enot Kranj, Škofja Loka in Tržič in Jesenice.

Statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na območju Izpitnega centra Kranj

Spodaj je prikazana statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na območju izpitne komisije Kranj. Statistični podatki zajemajo vse kategorije in sicer za obdobje od 1.1.2016 do 31.1.2016. Vir: AVP RS

0 kandidatov
0% kandidatov
0 kandidatov
je opravljalo praktični del vozniškega izpita.
0% kandidatov
je opravilo praktični del vozniškega izpita.

Na forumu o vozniškem izpitu lahko preverite tudi uspešnost šol vožnje in njihovih kandidatov v Kranju ter dopišete svoje mnenje. Ogledate pa si lahko tudi katere so šole vožnje, ki delujejo področju izpitne komisije Kranj.

Seznam in informacije o drugih izpitnih centrih, njihovih uradnih urah, delovnih področjih in telefonskih številkah se nahajajo na strani izpitni center oz. izpitna komisija.

Termini tečajev CPP na območju izpitnega centra Kranj

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.