Izpitni center Slovenj Gradec (Območje 3) se nahaja na naslovu Meškova ulica 21, 2380 Slovenj Gradec. Informacije nudijo na telefonski številki: 030 662 859.

Praktični del vozniškega izpita lahko opravljate v Slovenj Gradcu, in sicer:

  • v Slovenj Gradcu lahko opravite praktični del vozniškega izpita za kategorije kategorija kategorije AM, A1, B1, B, BE in F.

S 15.9.2014 je na voljo nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita. Ogledate si torej lahko proste termine izpitnega centra Slovenj Gradec.

Statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na Območju 3

Spodaj je prikazana statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na Območju 3 v katerega uvrščamo Izpitne komisije Slovenj Gradec, Celje, Trbovlje in Velenje. Statistični podatki zajemajo vse kategorije in sicer za obdobje od 1.1.2020 do 31.12.2020.Vir: AVP RS

0 kandidatov
0% kandidatov
0 kandidatov
je opravljalo praktični del vozniškega izpita.
0% kandidatov
je opravilo praktični del vozniškega izpita.

Na forumu o vozniškem izpitu lahko preverite tudi uspešnost šol vožnje in njihovih kandidatov v Slovenj Gradcu ter dopišete svoje mnenje. Ogledate pa si lahko tudi katere so šole vožnje, ki delujejo na področju izpitne komisije Slovenj Gradec.

Seznam in informacije o drugih izpitnih centrih, njihovih uradnih urah, delovnih področjih in telefonskih številkah se nahajajo na strani izpitni center oz. izpitna komisija.

Termini tečajev CPP v šolah vožnje na področju izpitnega centra Slovenj Gradec

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.
Vse za vozniški izpit na enem mestu