Prosti termini izpitnih centrov

Termini za teoretični in praktični del vozniškega izpita

Domov/Izpitni center/Prosti termini izpitnih centrov

Prosti termini izpitnih centrov

S 15.9.2014 je svet ugledala online aplikacija prosti termini izpitnih centrov. Priglasitev k vozniškemu izpitu opravite pri upravni enoti. Tam se uredi tudi morebitna preprijava npr. če pravočasno ugotovite, da ob  dogovorjenem času ne boste mogli pristopiti k teoretičnemu ali praktičnemu delu vozniškega izpita.

Izpitna komisija mora omogočiti kandidatu opravljanje izpita v tridesetih dneh po priglasitvi k teoretičnemu oziroma praktičnemu delu izpita.

Pred začetkom teoretičnega in praktičnega dela vozniškega izpita morate izpitni komisiji izkazati svojo istovetnost z veljavnim uradnim identifikacijskim dokumentom, opremljenim s fotografijo, ki ga je izdal državni organ RS (osebna izkaznica, potna listina, vozniško dovoljenje, osebna izkaznica za tujce) oz. veljavno tujo potno listino, predložiti zdravniško spričevalo in imeti s seboj evidenčni karton vožnje. Če ob dogovorjenem času ne boste pristopili k izpitu oziroma, če s seboj ne boste imeli navedenih listin, ne boste mogli opravljati izpita. Glede morebitne odjave ali preložitve izpita se obrnite na upravno enoto ali izpitni center, ki ste ga izbrali za opravljanje izpita.

Proste termine razpisujejo torej izpitni centri, podatki o terminih pa se v online aplikaciji posodabljajo na nekaj minut in so informativne narave.

Spodaj smo vam pripravili povezavo na kateri si lahko ogledate te proste termine po izpitnih centrih.

Oglejte si torej povezavo prosti termini izpitnih centrov.


Vse za vozniški izpit na enem mestu
Potrebuješ brezplačno eKnjigo
28 najtežjih vprašanj CPP
  • eKnjiga je pregledna,
  • enostavna,
  • s povezavo do online testa CPP, kjer lahko preveriš pravilne odgovore,
  • s kodo za 20% popust do online vsebin portala.
Naroči se na brezplačne eNovice

Na portalu Vozniski-izpit.com skrbno sledimo spremembam prometne zakonodaje. Objavljamo tudi zanimive video posnetke,nasvete o izognitvi prometnim prekrškom in kratko razlago cestno prometnih predpisov.

Naroči se na eNovice in podarili ti bomo eKnjigo 28 najtežjih vprašanj CPP 2015/2016.