Izpitni center Novo mesto (IC Novo mesto) oz. izpitna komisija Novo mesto (Območje 4) se nahaja na naslovu Defranceschijeva ulica 1, 8000 Novo mesto.

Informacije nudijo na telefonski številki 030 662 861.

Praktični del vozniškega izpita lahko opravljate v Novem mestu in Črnomlju, in sicer:

  • v Novem mestu lahko opravite praktični del vozniškega izpita za kategorije AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE in F;
  • v Črnomlju lahko opravite praktični del vozniškega izpita za kategorije AM, A1, B1, B, BE in F.AM, A1, B1, B, BE in F.

S 15.9.2014 je na voljo nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita. Ogledate si torej lahko proste termine izpitnega centra Novo mesto.

Statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na Območju 4

Spodaj je prikazana statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na Območju 4 v katerega so uvrščene Izpitni komisiji Novo mesto, Krško in Kočevje. Statistični podatki zajemajo vse kategorije in sicer za obdobje od 1.1.2020 do 31.12.2020.Vir: AVP RS

0 kandidatov
0% kandidatov
0 kandidatov
je opravljalo praktični del vozniškega izpita.
0% kandidatov
je opravilo praktični del vozniškega izpita.

Na forumu o vozniškem izpitu lahko preverite tudi uspešnost šol vožnje in njihovih kandidatov v Novem mestu ter dopišete svoje mnenje. Ogledate pa si lahko tudi, katere so šole vožnje, ki delujejo na področju izpitne komisije Novo mesto.

Seznam in informacije o drugih izpitnih centrih, njihovih uradnih urah, delovnih področjih in telefonskih številkah se nahajajo na strani izpitni center oz. izpitna komisija.

Termini tečajev CPP v šolah vožnje na območju izpitnega centra Novo mesto

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.
Vse za vozniški izpit na enem mestu