To niso uradne strani AVP-ja, izpitnih komisij oz. izpitnih centrov.
Izpitni center Nova Gorica oz. izpitna komisija Nova Gorica se nahaja na naslovu Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica.

Informacije nudijo na telefonski številki (05) 33 06 224.

Praktični del vozniškega izpita lahko opravljate v Novi Gorici, in sicer za sledeče kategorije:

  • kategorija AM, A1, A2, A, B1, B, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE in F.

S 15.9.2014 je na voljo nova online aplikacija, ki kaže čakalno dobo tako za teoretični, kot tudi za praktični del vozniškega izpita. Ogledate si torej lahko proste termine izpitnega centra Nova Gorica.

Statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na območju Izpitnega centra Nova Gorica

Spodaj je prikazana statistika uspešnosti kandidatov na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita na območju izpitne komisije Nova Gorica. Statistični podatki zajemajo vse kategorije in sicer za obdobje od 1.1.2016 do 31.1.2016. Vir: AVP RS

0 kandidatov
0% kandidatov
0 kandidatov
je opravljalo praktični del vozniškega izpita.
0% kandidatov
je opravilo praktični del vozniškega izpita.

Na forumu o vozniškem izpitu lahko preverite tudi uspešnost šol vožnje in njihovih kandidatov v Novi gorici ter dopišete svoje mnenje. Ogledate pa si lahko tudi katere so šole vožnje, ki delujejo na področju izpitne komisije Nova Gorica.

Seznam in informacije o drugih izpitnih centrih, njihovih uradnih urah, delovnih področjih in telefonskih številkah se nahajajo na strani izpitni center oz. izpitna komisija.

Termini tečajev CPP v šolah vožnje na področju izpitnega centra Nova Gorica

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.

Vse za vozniški izpit na enem mestu