Tečaj prve pomoči lahko opravljate v šolah vožnje ali na območnih združenjih Rdečega križa.

Če se želite prijaviti na enega izmed tečajev prve pomoči, ki jih organizirajo šole vožnje na območju IC Krško, si lahko termin izberete spodaj. Tako boste v izbrani šoli vožnje opravili več stvari hkrati.

Termini tečajev, ki jih organizirajo šole vožnje na območju Izpitnega centra Krško

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.

Spodaj se nahajajo naslovi Območnih Združenj Rdečega Križa, ki delujejo na območju izpitnega centra Krško. Naslovom so dodane tudi aktualne telefonske številke na katerih dobite vse potrebne informacije:

  • OZ RK Krško, Cesta krških žrtev 30, 8271 Krško,
    Telefon: 07 490 53 65
  • OZ RK Sevnica, Glavni trg 44, 8290 Sevnica,
    Telefon: 07 814 15 74

Tečaj iz prve pomoči za voznike motornih vozil običajno potekajo 2-krat mesečno in sicer na sedežu Območnih združenj rdečega Križa. Na tečaj prve pomoči se lahko prijavite osebno v tajništvu OZ, kjer poravnate tudi znesek tečaja.

Tečaj in izpit prve pomoči lahko opravite pred vpisom v šolo vožnje.Tečaj sicer ni obvezen, a brez njega boste težko opravili izpit prve pomoči. V pomoč vam je lahko onlinetečaj prve pomoči in testi za prvo pomoč.

* Če boste v iskalnikih iskali termine tečajev prve pomoči na območju Izpitnega centra Domžale, vam svetujemo da uporabite iskalni niz “Prva pomoč Krško

Vse za vozniški izpit na enem mestu