Tečaj prve pomoči lahko opravljate v šolah vožnje ali na območnih združenjih Rdečega križa.

Če se želite prijaviti na enega izmed tečajev prve pomoči, ki jih organizirajo šole vožnje na območju IC Velenje, si lahko termin izberete spodaj. Tako boste v izbrani šoli vožnje opravili več stvari hkrati.

Prva pomoč in termini tečajev, ki jih organizirajo šole vožnje na območju Izpitnega Centra Velenje

Nimamo informacij o razpisanih tečajih. Če ste lastnik šole vožnje in bi radi objavili tečaj, lahko to storite tukaj.

Tečaji Prve Pomoči, ki jih organizira Republiški Rdeči Križ na območju Izpitnega centra Velenje

Spodaj se nahajajo naslovi Območnih Združenj Rdečega Križa, ki organizirajo tečaje in izpite prve pomoči ter delujejo na območju Izpitnega centra Velenje. Naslovom so dodane tudi aktualne telefonske številke na katerih dobite vse potrebne informacije:

  • OZ RK Velenje, Františka Foita 2 , 3320 Velenje
    Telefon: 03 897 36 00
  • OZ RK Mozirje, Na trgu 20 , 3330 Mozirje
    Telefon: 03 839 25 90

Tečaj iz prve pomoči za voznike motornih vozil običajno potekajo 2-krat mesečno in sicer na sedežu Območnih združenj rdečega Križa. Na tečaj prve pomoči se lahko prijavite osebno v tajništvu OZ, kjer poravnate tudi znesek tečaja.

Tečaj in izpit prve pomoči lahko opravite pred vpisom v šolo vožnje.Tečaj sicer ni obvezen, a brez njega boste težko opravili izpit prve pomoči. V pomoč vam je lahko online tečaj prve pomoči in testne poleza prvo pomoč.

* Če boste v iskalnikih iskali termine tečajev prve pomoči na območju Izpitnega centra Velenje, Vam svetujemo da uporabite iskalni niz “Prva pomoč Velenje

Vse za vozniški izpit na enem mestu