Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Izpit za avto Izpit pri 16letih

 • Avtor
  Prispevki
 • AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Post count: 283

  Zdravo!
  Stara sem 16 let, februarja bom 17. Rada bi opravljala izpit za avto, ker sem slišala da pride z novim letom do sprememb in bo še težje. Pa vsi govorijo da pri 16ih te prej spustijo naprej kot pri 18ih letih…
  Me zanima kakšno je vaše mnenje/izkušnje, se splača iti delati izpit sedaj ko so še pole?
  Kaj menite da se bo spremenilo, bodo cene večje in prbl. koliko moram računati za izpit pri 16ih in koliko še potem ko moraš še na vožnjo pri 18h enkrat? :D

  Hvala in lp, :D

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Post count: 283

  živjo, moje osebno mnenje je, da bo po novem letu, ko bo elektronsko preverjanje znanja cpp, za bodoče voznike vse skupaj še težje in posledično dražje, saj boste morali večkrat opravljati testiranja (ker obstaja zelo velika verjetnost da boste padli) Testi cpp ti veljajo tri leta, tako, da jih greš lahko reševat že sedaj. vse o vozniškem izpitu po programu vožnja s spremljevalcem, si lahko prebereš na strani vožnja s spremljevalcem.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Post count: 283

  Samo nekaj, ko bom imel 16 let bom lahko naredil vozniški izpit? In ali je to kaj dražje? Koliko pa približno bodo po nove koštali CPP?

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Post count: 283

  Vozniškega izpita ne moreš narediti pri 16 letih. Takrat lahko začneš voziti s spremljevalcem. Izpit za avto lahko potem narediš šele pri 18. letih. Če sedaj narediš teste cpp ti bo verjetno lažje, kot pa potem ko se bo pričelo z elektronskim preverjanjem.

Odgovori na: Izpit pri 16letih
Vaši podatki: