CPP testi - kategorija C in kategorija CE

Testne Pole CPP Za Tovornjak In Tovornjak S Priklopnikom

Domov/CPP/CPP testi/CPP testi – kategorija C in CE
Za popolno delovanje online testov CPP za kategorije C in CE potrebujete brezplačen program ADOBE FLASH PLAYER

Testi CPP za kategorijo C in CE vsebujejo, poleg splošnih vprašanj o cestno prometnih predpisih, tudi specifike, ki se nanašajo na vožnjo tovornih vozil.Da uspešno opravite republiške pole CPP za tovorno vozilo morate imeti najmanj 90% pravilno rešenih vprašanj. Če imate napačno rešeni vprašanji točkovani s po 5 točkami (npr. 2 križišči), testa ne opravite.  Pri reševanju bodite pozorni na vprašanja z več možnimi pravilnimi odgovori.

Kupite Dostop
Na prezrite! V sodelovanju s TestiCPP.si vam nudimo dostop do baze več kot 1400 vprašanj za vse kategorije, s katerimi boste brez težav rešili republiške teste CPP.
Kupite Dostop

Kot pomoč pri učenju CPP za tovorno vozilo in tovorno vozilo s priklopnikom si lahko preberete tudi strokovne nasvete za opravljanje teoretičnega dela vozniškega izpita. Želimo vam, da republiške testne pole cpp za kategorijo C in katetegorijo CE opravite v prvem poizkusu. Svoja mnenja, izkušnje in vprašanja lahko zabeležite na našem Forumu o vozniškem izpitu v razdelku cestno prometni predpisi.Uporabite pa lahko tudi Podporo na Forumu o vozniškem izpitu .


Vse za vozniški izpit na enem mestu
Potrebuješ brezplačno eKnjigo
28 najtežjih vprašanj CPP
  • eKnjiga je pregledna,
  • enostavna,
  • s povezavo do online testa CPP, kjer lahko preveriš pravilne odgovore,
  • s kodo za 20% popust do online vsebin portala.
Naroči se na brezplačne eNovice

Na portalu Vozniski-izpit.com skrbno sledimo spremembam prometne zakonodaje. Objavljamo tudi zanimive video posnetke,nasvete o izognitvi prometnim prekrškom in kratko razlago cestno prometnih predpisov.

Naroči se na eNovice in podarili ti bomo eKnjigo 28 najtežjih vprašanj CPP 2015/2016.Teorija CPP za kategorije C, CE in D