Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Vozniško dovoljenje Povračilo izgubljenih kategorij

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • AvatarS.
  Gost
  Število objav: 426

  Pozdravljeni,
  oče je pred tremi leti izgubil vozniško dovoljenje (alkohol in 18 kazenskih točk). S tem mu je bilo avtomatsko odvzeto vozniško dovoljenje ne samo za B-kategorijo ampak tudi vseh ostalih, ki jih je imel vpisane v vozniškem dovoljenju.
  Sedaj se pa malo boji računalniškega izpolnjevanja izpita (star je že 66 let in ni nikoli uporabljal računalnika) in ga zanima ali mu mogoče lahko velja še vsaj dovoljenje A kategorije, ki ga je imel prej vpisanega?
  Kako je to mogoče, da če izgubimo eno kategorijo, da nam avtomatsko vzamejo vse? Ne vem niti, kam se naj obrnem po nasvet… Hvala. Lp, S.

  Mirko TurkMirko Turk
  Moderator
  Število objav: 332

  Pozdravljeni, ko bo opravil vozniški izpit za kategorijo B se mu bodo povrnile tudi ostale odvzete kategorije vozniškega dovoljenja. Za ostale informacije se lahko obrne na katerokoli upravno enoto ali Agencijo za varnost prometa v okviru delujejo izpitni centri.

  ing. prom. Mirko T. je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala Vozniski-izpit.com. Zbral je 28 najtežjih vprašanj CPP - KLIK za prenos

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Odgovori na: Povračilo izgubljenih kategorij
Vaši podatki: