Nova sprememba uradnih ur IC Ljubljana – Roška

Domov/Izpitni center, Novice/Nova sprememba uradnih ur IC Ljubljana – Roška

S tem ponedeljkom, torej z dnem 14.4.2013,  Izpitni center Ljubljana- Roška prehaja na stari delovni čas. Več o tem najdete na informativni strani IC Ljubljana – Roška.

Izpitni center Ljubljana Roška

 

 

 

4 komentarji

 1. Boris MAROLT 23. 7. 2015 at 13:04 - Odgovori

  Prijavil bi se na izpit iz Cpp,Cpp za C.kat.ker sem na prvem poizkusu padel.

  Optavljam izpit iz C.kat v Slovenski vojski.Imam opravljen teoretičen del,zdr.spričevalo in evidenčni karton vožnje.

  Prosim za navodila in znesek plačila za opravljanje cpp.

  Hvala,lep dan še naprej. Boris

  • vozniski-izpit.com 24. 7. 2015 at 9:35 - Odgovori

   Pozdravljeni, vse o vozniškem izpitu za kategorijo C najdete tukaj. Cenik upravne enote najdete tukaj. Priglasitev na teoretični in praktični del izpita po novem poteka na upravnih enotah. V Ljubljani je to na Tobačni.

 2. Andrej 29. 9. 2015 at 10:44 - Odgovori

  Včeraj ob 12.00 sem imel ispitno vožnjo za avtobus. Menim, da je ispitna komisija ocenila napačno. Rekli so mi, da sem vozil počasi. Ja sem vozil počasi, ampak namenoma zaradi vetra, ker bi ga začelo zanašati. To je bilo pri Brniku. še nekaj! Ko smo šli proti Cerkljah, me je vodil napačno. Sploh nebi smel iti tja, ker je osna obremenitev 8t, avtobus pa ima zadnjo os 8.5t. Lepo prosim odgovorite mi na to situacijo. Hvala za odgovor. Lp. Andrej!

  • Mirko Turk
   Mirko Turk 30. 9. 2015 at 10:06 - Odgovori

   Pozdravljeni,

   Če se po opravljanju vozniškega izpita z oceno ne strinjate, lahko v treh dneh od dneva opravljanja vozniškega izpita podate ugovor. Pravilnik o vozniškem izpitu v 16. členu določa da o ugovoru zoper oceno na izpitu presoja direktor javne agencije. Ta lahko pri presojanju vašega ugovora zoper oceno na izpitu potrdi oceno, če ugotovi, da je ocena izpita pravilna; spremeni oceno, če ugotovi, da je bila ocena izpita napačna;odloči, da se izpit ponovi, če ni mogoče ugotoviti, ali je bila ocena izpita pravilna ali napačna. Direktor agencije sprejme odločitev na podlagi izpitne dokumentacije, pisne obrazložitve člana izpitne komisije, ki vas je ocenjeval na izpitu, in strokovne presoje ocene dveh članov izpitne komisije, ki ne moreta biti tista, katerih oceno se presoja. Odločitev direktorja javne agencije je dokončna. Če je v postopku ugovora ugotovljeno, da je potrebno izpit ponoviti, nosi stroške izpita javna agencija, vozilo šole vožnje in učitelja vožnje pa morate zagotovite sami.

   Več o tem najdete na strani Izpitni center oz. izpitna komisija.

Pusti sporočilo