Die praktische und theoretische Führerscheinprüfung in Slowenien

Domov/Die praktische und theoretische Führerscheinprüfung in Slowenien

Fahrschule, Erste-Hilfe Kurs, Straßenverkehrsregln, Prüfungszentrum,
Forum , Videos und die praktische und theoretische Führerscheinprüfung in Slowenien

Kako Do Izpita

Wie erwerbe ich den Führerschein

Wollen Sie ein Führerschein für das Motorrad, Moped, Auto oder ein anderes Fahrzeug erwerben? Wollen Sie mit der Begleitperson fahren oder wollen Sie einfach erneut die praktische und theoretische Führerschein- Prüfung bestehen? Wie haben für Sie einige praktische und wertvolle Tipps vorbereitet.
Prva Pomoč

Erste Hilfe Kurs

Predno se prijavite oz. priglasite na teoretični del vozniškeg izpita opravite še tečaj in izpit iz prve pomoči. Pripravili smo vam nekaj uporabnih nasvetov in online teste s katerimi boste brez težav opravili republiški izpit iz prve pomoči. Preverite stran prva pomoč.
Izpitni Center - Izpitna Komisija

Izpitni Center ali Izpitna Komisija

Ste vedeli da imamo v Sloveniji kar 11 izpitnih centrov? Oglejte si njihovo lokacijo,njihove naloge, cenik, uradne ure ter telefonske številke. Preverite kakšno statistiko uspešnosti šol vožnje ima vaš izpitni center oz. izpitna komisija.
Forum O Vozniškem Izpitu

Forum o vozniškem izpitu

Kot bodoči voznik lahko preverite, kaj se zahteva na vozniškem izpitu. Zastavite lahko vprašanje o izpitu za motorno kolo, osebno vozilo, tovorno vozilo ali o izpitu za katerokoli drugo kategorijo vozniškega dovoljenja. Obiščite torej forum o vozniškem izpitu.
Šola vožnje - Avtošola

Šola Vožnje

Ob zelo veliki izbiri šol vožnje v Sloveniji bi pričakovali, da je izbira tiste prave šole vožnje enostavna, vendar temu ni tako. Objavljamo seznam priporočenih šol vožnje, ki nudijo neomejen, popolen dostop, do gradiva za vozniški izpit. Več o tem na strani šola vožnje.
CPP - Cestno Prometni Predpisi

CPP ali Cestno Prometni Predpisi

Preletite cpp predavanje, s katerim boste osvežili predavanje iz vaše šole vožnje. Oglejte si 3d animacije in igre CPP ter preizkusite svoje znanje s testi CPP. Ti vam bodo dali vpogled v primere vprašanj, ki se zahtevajo na izpitnih centrih pri preverjanju znanja cestno prometnih predpisov.
Gradivo Za Vozniški Izpit

Gradivo Za Vozniški Izpit

Te vsebine so namenjene kandidatom za vozniški izpit ter strokovnjakom s področja prometa. Na voljo so vam eKnjige ter vsa zakonodaja skupaj s pravilniki, na podlagi katerih izvajajo svoje naloge tako izpitne komisije kot tudi šole vožnje. Preletite gradivo za vozniški izpit.
Video Skupnost CPP

Video Skupnost CPP

Vozniski-izpit.com sedaj kandidatom, izkušenim voznikom in šolam vožnje nudi brezplačno nalaganje in prikazovanje poučnih video vsebin o vožnji. Pridružite se nam, naložite vsaj en poučen video posnetek, ki se nanaša na VOZNIŠKI IZPIT – obiščite video skupnost cpp.
Strokovni eNasveti

Strokovni eNasveti in eNovice

Na portalu Vozniski-izpit.com skrbno sledimo spremembam prometne zakonodaje. Obenem objavljamo tudi zanimive video posnetke,nasvete o izognitvi prometnim preKrškom in kratko razlago cestno prometnih predpisov. Naročite se na brezplačne eNovice .
Začnite Zdaj

Pričnite z e-usposabljanjem že danes- Rešite Brezplačen Test CPP !

Nudili Vam bomo brezplačno pro-podporo na Forumu o Vozniškem Izpitu!
Začnite Zdaj

Povečali smo obseg našega portala tako, da vam sedaj nudimo informacije tudi o tematiki vozniških dovoljenj:

Dodali smo tudi online generator s pomočjo katerega si lahko sami sestavite predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja.


Vse za vozniški izpit na enem mestu
Potrebuješ brezplačno eKnjigo
28 najtežjih vprašanj CPP
  • eKnjiga je pregledna,
  • enostavna,
  • s povezavo do online testa CPP, kjer lahko preveriš pravilne odgovore,
  • s kodo za 20% popust do online vsebin portala.
Naroči se na brezplačne eNovice

Na portalu Vozniski-izpit.com skrbno sledimo spremembam prometne zakonodaje. Objavljamo tudi zanimive video posnetke,nasvete o izognitvi prometnim prekrškom in kratko razlago cestno prometnih predpisov.

Naroči se na eNovice in podarili ti bomo eKnjigo 28 najtežjih vprašanj CPP 2015/2016.

Bi vam morda prav prišla
eKnjiga CPP - prometni znaki ?
  • eKnjiga CPP in prometni znaki je namenjena kot pripomoček in hkrati tudi kot dodatno gradivo za utrjevanje znanja cestno prometnih predpisov na vašem domu.
  • V njej so podani slikovni opisi prometnih znakov, skupaj z njihovo postavitvijo ter morebitnimi vprašanji, ki se nahajajo v novih testnih polah CPP.
  • Znaki za nevarnost, Znaki za obvestila, Znaki za izrecne odredbe.
Naročite se na brezplačne eNovice

Na portalu Vozniski-izpit.com skrbno sledimo spremembam prometne zakonodaje. Objavljamo tudi zanimive video posnetke,nasvete o izognitvi prometnim prekrškom in kratko razlago cestno prometnih predpisov.

Izpolnite spodnja polja.