Magisterij vožnje motocikla

Edini pravi priročnik za voznike motornih koles

Magisterij vožnje motocikla

28.00

Ni na zalogi

(3 mnenja strank)

Priročnik Magisterij vožnje motocikla je namenjen motoristom, ki si želijo hitre ter zanesljive vožnje.

Avtor: Mitja Gustinčič, novinar usmerjen v motorizem in avtomobilizem.

Nadgradite svoje znanje na sledečih področjih:

 • ergonomija in samozaupanje
 • prepoznavanje pasti na cesti
 • pravilno gledanje – zaviranje – zavijanje – pospeševanje
 • teorija in praktična navodila za vožnjo skozi ovinke
 • triki vožnje v prometu, v vetru, v dežju in s sopotnico
 • gume in vzmetenje, ki so edina vez voznika s cesto. Priročnik uči kako nastaviti vzmetenje, da bo vožnja natančna in udobna.

Ni na zalogi

Opis

Magisterij vožnje motocikla - Unikatni priročnik za vse vrste motoristovKnjiga Magisterij vožnje motocikla nam pomaga razumeti kaj se med vožnjo motocikla dogaja med motoristovimi nogami.

Iz slovenske statistike ni mogoče razbrati za koliko prometnih nesreč , v katerih je bilo udeleženo motorno kolo,  so bili krivi ostali udeleženci v prometu. Najlažje je namreč okriviti motorista in njegovo previsoko hitrost. Motoristu predstavlja med vožnjo največjo grožnjo voznik avtomobila, ki motoristu odvzame prednost. Če bi vozniki avtomobilov  poznali osnove vožnje z motorjem pri preprečili marsikatero tragedijo. Bolj ko voznik motornega motocikla obvlada tehniko vožnje, bolj vpliva na varnost sebe in ostalih udeležencev na cesti. Tisto kar je danes za izkušenega motorista rezultat krasnega razvoja je lahko za začetnika oz. manj izkušenega motorista velikanska past.

Magisterij vožnje motocikla – knjiga, ki lahko iz vas naredi pravega motorista

Mitja Gustinčič - avtor priročnika Magisterij vožnje motociklaOpravljen vozniški izpit za motorno kolo je zgolj osnova s katero zakonodajalec dovoljuje vozniku motornega kolesa vožnjo po cesti.

Mitja Gustičnič, avtor knjige Magisterij vožnje motocikla, se z motorji vozi že več kot 30 let in je tudi voditelj in koscenarist oddaje Motorji pod Slovenci.

Vožnja motornega kolesa je nezavedno početje. S knjigo skuša avtor nadgraditi vaše znanje s področja ergonomije motornega kolesa in samozaupanja, prepoznavanja pasti na cesti, pravilnega gledanja, zaviranja, pospeševanja, zavijanja ter izbire ustrezne pnevmatike.

Knjiga podaja teoretična in praktična navodila za varno vožnjo skozi ovinke ter predstavlja trike vožnje v prometu skupaj s primeri vožnje v vetru, dežju ali s sopotnico.

Magisterij vožnje motocikla toplo priporočamo vsem voznikom motornih koles, kot tudi ostalim udeležencem cestnega prometa.

Slikovni prikaz priročnika Magisterij vožnje motocikla

Dodatne informacije

Teža 0.510 kg
Dimenzije 21 × 1 × 27 cm

3 mnenja za Magisterij vožnje motocikla

 1. Mirko T.

  Magisterij vožnje motocikla je idealen priročnik za vse, ki želite nadgraditi svoje znanje vožnje motornega kolesa, tudi za tiste, ki ste ravnokar opravili vozniški izpit za kategorijo A.

 2. Anže R.

  Odlična knjiga. Izgubil sem strah pred nagibom v ovinku.

 3. Sebastijan S.

  Odličen priročnik, s pomočjo katerega izgubiš strah pred nagibom v ovinku. Priporočam vsem, ki želijo nadgraditi svoje osnovno znanje vožnje motocikla, takoj po opravljenem vozniškem izpitu.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja