Vizija

Naša vizija je svet, kjer je prevoz varen za ljudi in naš planet, udeležba v prometu brez prometnih nesreč, brez onesnaženega zraka, neodvisnost od neobnovljivih virov ter visokotehnološka infrastruktura, ki nas vse povezuje in naredi cel svet varno dostopen za vsakogar.

Poslanstvo

Poslanstvo portala Vozniski-izpit.com je pomagati pohitriti postopke na poti do vozniškega izpita, ne samo z avtomatizacijo storitev portala, temveč tudi z zagotavljanjem natančnih in ažurnih informacij tako za bodoče voznike kot tudi za voznike z daljšim vozniškim stažem.

S portalom želimo poenostaviti zapletene postopke ter omogočiti natančne informacije o vozniškem izpitu in številnih drugih področjih, povezanih z vožnjo (iskanje pravega avto zavarovanja, vozniško usposabljanje, ugledni lokalni ponudniki storitev, ipd.)

S tem želimo prihraniti vaš čas in denar in vas oblikovati v varnega voznika ter s tem reševati človeška življenja.

Ustvarjalci portala Vozniski-izpit.com

Na portalu Vozniski-izpit.com se zavedamo, da je naš uspeh odvisen od vseh članov ekipe. Našo izbrano vrsto sestavljajo strastni, nadarjeni inteligentni in verodostojni ljudje, ki s svojimi neverjetnimi sposobnostmi, dajejo pečat skupnemu poslanstvu portala.
Mirko Turk
Mirko TurkStrokovni sodelavec
ing. prom. Mirko Turk je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala portala Vozniski-izpit.com.
Anže Rus
Anže RusStrokovni sodelavec
Učitelj vožnje z natančnim poznavanjem prometne zakonodaje, ki s pomočjo moderne tehnologije motivira  bodoče voznike in jih izobrazi v varne in strpne udeležence cestnega prometa.
Šole vožnje
Šole vožnjeAvtošole
Pri ustvarjanju vsebin portala sodelujejo številne šole vožnje, njihovi vodje šole vožnje, predavatelji CPP in učitelji vožnje. Njihova mnenja in predlogi štejejo.