Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Avtošola Uspešnost avtošol Uspešnost avtošol izpitnega centra Ljubljana

 • Avtor
  Prispevki
 • AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 73

  Pa smo dočakali. Izpitni center Roška, Ljubljana, je na svoji tabli za obvestila izobesil USPEŠNOST KANDIDATOV ZA VOZNIKE NA VOZNIŠKEM IZPITU ZA OBDOBJE
  OD 1. JANUARJA DO 31. DECEMBRA 2009. Na straneh upravne enote Ljubljana smo le s težavo tudi mi prišli do teh podatkov. Vedeti morate, da morate poleg procenta uspešnosti kandidatov upoštevati tudi število izvoženih kandidatov, kajti le tako boste prišil do pravega zaključka – to je katero avtošolo izbrati.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  Sem probala odpreti tole datoteko vendar mi noče.
  Poskusila sem tudi na drugem računalniku in s5 neuspešno. Izpiše: Word was unable to read this document. it may be corrupt. Imam nove worde in sem poskusila odpirat na vse mogoče načine tudi v wordpadu, textu in nič ne pomaga.
  Je kaj narobe z datoteko? Tudi nikjer drugje ne najdem “seznam uspešnosti avtošol”.
  Prosim za pomoč.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 73

  Datoteke so v *.doc obliki, kar pomeni,da jih je verjetno z novimi office programi “težko” odpreti.. Office 2003 in 2007 jih normalno odpreta. Drugače pa uspešnost avtošol na področju izpitnega centra Ljubljana, “visi” na tabli njihovih uradnih prostorov.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  jaz imam 2007 in prav tako ne morem odpreti. Mi lahko tisti, ki mu odpre prosim prekopira tukaj prvih pet najboljših avtošol da ne hodim zaradi tega na Roško. Hvala.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  Zdravo,

  Govoril sem z admin-om in je popravil priponko.

  lp

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  Sprašujem se kako je možno, da je uspešnost avtošol na področju izpitnega centra Ljubljana bistveno nižnja od uspešnosti avtošol npr. izpitnega centra Postojna, Kranj in Domžale. Ali je v Ljubljani res tako težko opraviti vozniški izpit?

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  Živjo,
  Tudi sedaj ko sem si ogledala uspešnost avtošol še zmeraj ne vem za katero bi se odločila :(. Tudi pri prvih ne naredi polovica…izbiram med Brulcem, AMZS in AS Anton Bitenc, koga bi predlagate? AS Anton Bitenc sploh ne najdem spletne strani – je to mogoče? prosim pomagajte mi pri odločitvi. hvala vnaprej

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 283

  Živjo Klara,

  Jaz sem se odločila na podlagi referenc. Najlažje ti bo, da izbereš tistega inštruktorja, za katerega veš oz. si izvedela da dobro uči.

  AvatarAnonimnež
  Nedejavno
  Število objav: 73

  Upravna enota Ljubljana – izpitni center Ljubljana je objavil novo statistiko uspešnosti avtošol in njihovih kandidatov za leto 2010. Oglejte si povezavo.

  http://www.upravneenote.gov.si/ljubljana/splosno/novice/novica/browse/7/article/1516/8098/3e6274261e/

  AvatarAna
  Gost
  Število objav: 429

  Pozdravljeni,

  odločila sem se delati vozniški izpit in sedaj imam težavo z izbiro šole vožnje, saj sem pri prijateljih zasledila veliko različnih mnenj. Zanima me, če je možni dobiti kak pregled glede uspešnosti šol vožnje. V kolikor je to mogoče bi prosila, za seznam

Odgovori na: Uspešnost avtošol izpitnega centra Ljubljana
Vaši podatki: