Svetovanje v Živo

CPP ali Cestno prometni predpisi ali pravila cestnega prometa

CPP

Cestno prometni predpisi ali pravila cestnega prometa ali CPP,  kot jih na kratko radi poimenujejo kandidati, so vsebina, katere poznavanje je nujno potrebna, da opravite vozniški izpit.

Po novi zakonodaji, to je po Zakonu o pravilih cestnega prometa, je sedaj v šoli vožnje obvezno 20 urno prisostvovanje na predavanju cestno prometnih predpisov.

Zadnja novost, ki jo tudi prinaša naša nova obsežna zakonodaja, pa predvideva zaključek tečaja cestno prometnih predpisov brez pisanja testov cestno prometnih predpisov (društveni testi CPP). Torej teste CPP se po novem rešuje le pred pristojno republiško izpitno komisijo.

Na portalu Vozniski-izpit.com smo vam s tem v mislih pripravili kratko osvežitveno predavanje o pravilih cestnega prometa (predavanje CPP), teste CPP, 3D animacije o pravilih cestnega prometa ter brezplačno video skupnost.

Tako boste pred pristojnim izpitnim centrom hitro in uspešno opravili teoretični del in praktični del vozniškega izpita cestno prometnih predpisov.


CPP testi

Naši testi CPP so podobni republiškim testom CPP. V bazi imamo več kot 1100 vprašanj. Pojdite skozi celotno bazo naših vprašanj o pravilih cestnega prometa in garantiramo vam, da boste republiške teste CPP pred pristojno izpitno komisijo opravili z odliko. Kategorija AM, kategorija A, kategorija B, kategorija C, kategorija C1, kategorija CE, kategorija D, kategorija D1 ter kategorija F – to so kategorije v katerih se lahko preizkusite.


CPP predavanje

Vsako predavanje CPP mora biti v skladu s Programom usposabljanja kandidatov za voznike motornih vozil. Zato smo odločeni da vam ponudimo kvaliteten tečaj, ki ga skupaj z našimi šolami vožnje venomer nadgrajujemo. Nudimo vam vsebine, katere boste ob uspešnem in vestnem predavatelju znali uporabiti tudi kasneje v življenskih situcijah.3D animacije cestno prometnih predpisov

Oglejte si pravila cestnega prometa v 3d tehniki. CPP animacije vam na enostaven in simpatičen način razložijo cestno prometne predpise: pravilo srečanja, desno pravilo, obračanje, prehitevanje, parkiranje, vožnja preko železniške proge, vožnja mimo, semaforizirano križišče…


Video posnetki

Vozniski-izpit.com sedaj kandidatom, izkušenim voznikom in šolam vožnje nudi brezplačno nalaganje in prikazovanje poučnih video vsebin o vožnji in cestno prometnih predpisih. S CPP video posnetki boste razširili svoje poznavanje pravil cestnega prometa.Igre o pravilih cestnega prometa

Enostaven način spoznavanja pravil cestnega prometa so igre CPP. Za vas smo pripravili brezplačne flash igre kot so taksi,voznik povratnik,dirka, poznavanje cestno prometnih predpisov ter poligonski del vozniškega izpita. Nekatere si lahko celo prenesete na vaš računalnik.


Forum o vozniškem izpitu

Svoja mnenja, izkušnje in vprašanja o cestno prometnih predpisih lahko zabeležite na našem Forumu o vozniškem izpitu v razdelku CPP. Tam dobite tudi odgovor na vprašanje, kaj se zaheva pri republiških testih o poznavanju pravil cestnega prometa. Tematiko cestno prometnih predpisov smo na Forumu o vozniškem izpitu razdelili glede na kategorijo za katero opravljate vozniški izpit.


Kot pomoč pri učenju cestno prometnih predpisov so vam lahko tudi strokovni nasveti za opravljanje teoretičnega dela vozniškega izpita. Želimo vam, da republiške teste cpp opravite v prvem poizkusu. Uporabite pa lahko tudi Svetovanje v živo.

… in to še ni vse !


Svetovanje v Živo o vozniškem izpitu Potrdite Zavrnite Zaprite Svetovanje v  Živo