Z online testi cpp se lahko pripravljate na teoretični del vozniškega izpita. Ob pristopu na republiške teste cpp morate na izpitnem centru predložiti veljaven osebni dokument s fotografijo, ki ga je izdal slovenski državni organ (osebno izkaznico ali potni list ali vozniško dovoljenje ali osebno izkaznico za tujce), oziroma veljavno tujo potno listino ter evidenčni karton vožnje.

Online simulacijo testov CPP za kategorije AM, A, B, C, CE in D, v kateri je več kot 1400 vprašanj, so omogočile šole vožnje članice portala Vozniski-izpit.com.

Število točk in vprašanj na posamezni republiški e-testni poli CPP in minimalno število točk potrebnih za pozitivno oceno na teoretičnem delu vozniškega izpita

KategorijaŠt. vprašanjTočke90%Neg. točke
AM3513011713
A3713812513
B4014312914
BE3512311112
C4014713314
D3914513114
CE4014813414
F3211610511
G3011110011

Imate vprašanje o predpisih ? Zastavite nam ga Forumu o vozniškem izpitu. Obiščite poglavje o cestno prometnih predpisih. Na naših straneh smo vam pripravili tudi seznam izpitnih centrov oziroma izpitnih komisij pred katerimi lahko opravljate vozniški izpit ter rešujete republiške teste. Na seznamu boste zasledili tudi njihove uradne ure in telefonske številke, ki jih lahko uporabite, če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z opravljanjem vozniškega izpita.

Vsi, ki opravljate izpit za avto, izpit za motor, izpit za moped ali za katerokoli drugo vozilo, si lahko za lažje razumevanje cestno prometnih predpisov ogledate novo ustanovljeno video skupnost in njene video posnetke.

Pogosto zastavljena vprašanja o testih CPP

To je stvar pozameznega izpitnega centra in njihove organizacije dela. Oglejte si proste termine izpitnih centrov za opravljanje republiških testov cpp, nato pa pojdite na upravno enoto, kjer se priglasite na teoretični del vozniškega izpita. Izpit iz CPP poteka v računalniški obliki.
Kandidat lahko ponovno vpogleda v testno polo po končanem preverjanju znanja. Kljub temeljiti pripravi ter skrbnemu izboru in pregledu so v banki lahko tudi testne naloge, ki so napačne ali pa se ob uporabi v praksi izkaže, da jih uporabniki dojemajo drugače, kot je to predvidel pripravljalec. Zaradi tega se skrbno obravnava vsak ugovor ali zgolj pomislek glede pravilnosti ali kakovosti posamezne testne naloge. Naknadna možnost vpogleda v testno polo načeloma ni možna, sicer pa se o tem lahko pozanimate tudi na posameznem izpitnem centru.
Uspešno opravljen teoretični del vozniškega izpita velja tri leta. Kandidat, ki je opravil teoretični del izpita, lahko v roku veljavnosti teoretičnega dela izpita največ štirikrat opravlja praktični del izpita.
Teoretični del vozniškega izpita lahko opravljate na kateremkoli izpitnem centru. Ob priglasitvi na teoretični del vozniškega izpita na upravni enoti povejte na katerem izpitnem centru želite opravljati teoretični del vozniškega izpita.

Vse za vozniški izpit na enem mestu