Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Izpitni center Cenik izpitnega centra oz. upravne enote Re:Re: Cenik izpitnega centra oz. upravne enote

Anonimnež
Nedejavno
Post count: 283

@inštruktor wrote:

Teoretični del izpita

Kategorija A, B, C, D, E, F, G, AM

– Stroški izpita 13,77 EUR
– Upravna taksa 14,19 EUR

skupaj 27,96 EUR

Praktični del izpita

– A kategorija 15,44 EUR
– B in B + E kategorija 15,44 EUR
– C in C + E kategorija 22,95 EUR
– D in D + E kategorija 45,90 EUR
– F in AM kategorija 10,02 EUR

Izdaja potrdila iz uradnih evidenc 1,06 EUR

Izdaja vozniškega dovoljenja 17,37 EUR

Podaljšanje vozniškega dovoljenja
z novim dovoljenjem 12,40 EUR


Vpis spremljevalca v evidenčni karton
17,73 EUR

Lepo pozdravljeni,

na vas sem se obrnil, ker imam eno zanimivo vprašanje in mi mnogi na njega niso znali odgovoriti. Opravil sem izpit za B kategorijo prejšnji teden, tj. v petek zjutraj v Ljubljani. Danes, tj. 2. 11. 2010 pa sem šel s sliko, osebnim dokumentom in zdravniškim spričevalom na Roško, tj. upravna enota oz. izpitni center, kjer sem dal delati vozniško dovoljenje. Podpisal sem se in prejel POTRDILO O PREJEMU VLOGE ZA IZDAJO VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA ter POTRDILO O OPRAVLJENEM VOZNIŠKEM IZPITU. Imam žig, imam podpis uradnih oseb, napisano je moje ime in napisani so vsi podatki, kje prebivam, kdaj sem rojen… Rekli so mi, da bom dobil po pošti na dom kartico kot izkaz za vozniško dovoljenje in da lahko začasno do takrat, peljem vozilo B kategorije po Sloveniji, če imam s seboj osebni dokument in POTRDILO O PREJEMU VLOGE ZA IZDAJO VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA.

Mene zdaj zanima, ALI SMEM JAZ SAMO S TEM POTRDILOM IN Z OSEBNIM DOKUMENTOM PELJATI VOZILO ZAČASNO, DOKLER NE DOBIM PO POŠTI VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA, TJ. NADALJNJIH 3-4 DNI?

Najlepša hvala za odgovor. Iskreno se Vam zahvaljujem. Prijeten pozdrav,

Marko