Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za motor Izpit za kolo z motorjem AM (50ccm)

Uredniško pojasnilo

Vozniški izpit kategorije AM

Vprašanje je povezano s konkretno kategorijo vozniškega izpita. Uporabniku je smiselno ponuditi pogoje za kategorijo, šole vožnje in aktualne termine.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

PogojiPreverite starost, usposabljanje in posebnosti izbrane kategorije.
Šola vožnjePrimerjajte šole, ki izvajajo izbrano kategorijo.
TerminiPreverite razpoložljivost terminov za praktični del.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • tjaz
    Gost
    Post count: 589

zdravo
    zanima me ali je za kategorijo am potrebna voznja in pa ali je potrebno narediti izpit iz prve pmoči?

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Pozdravljeni, za kategorijo am ne potrebujete opravljenega izpita iz prve pomoči. Kako poteka usposabljanje do izpita za kolo z motorjem pa je navedeno na strani KATEGORIJA AM.

David
    Gost

Pri katerih letih lahko naredis izpit za apn 6 motor

admin
    Keymaster
    Post count: 424

Pri katerih letih lahko naredis izpit za apn 6 motor

Pozdravljeni, vozniški izpit za kategorijo am, lahko opravite pri 15. letih.

Mai
    Gost

Zanima me kje in kako narediti izpit za motor apn6 ,,štirka” z predstavami. Voziti jo znam a nimam izpita,rad bi ga naredil

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Zanima me kje in kako narediti izpit za motor apn6 ,,štirka” z predstavami. Voziti jo znam a nimam izpita,rad bi ga naredil

Pozdravljeni, prosim obiščite stran kako opraviti vozniški izpit za kolo z motorjem oz. kategorijo AM.

Adrijana
    Gost

Pozdravljeni
    Mene pa zanima, kdaj lahko narediš izpit za Tomos atx50?

Odgovori na: Reply #89717 in Izpit za kolo z motorjem AM (50ccm)

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: