Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za avto Zakaj sem padel na izpitu

Uredniško pojasnilo

Starejša forumska tema

Ta razprava je lahko še vedno koristna kot izkušnja uporabnikov, vendar se lahko postopki, povezave, roki in razpoložljivost terminov medtem spremenijo.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

DatumPreverite, kdaj je bila tema odprta in kdaj je bil dodan zadnji odgovor.
AktualnostZa termine, postopke in pravne podlage preverite aktualne strani portala ali uradne vire.
Naslednji korakUporabite povezano orodje ali odprite novo vprašanje z aktualnim kontekstom.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • Voznik
    Gost
    Post count: 589

Padel sem glavno vožnjo predvsem zaradi treme. Bila je težava s stop znakom, saj sem se ustavil prezgodaj pred črto. Druga napaka je bila, da nisem zavil v ulico zaradi znaka za prepovedano zavijanje pod katerim je bil dodaten znak, da to velja le za tovornjake. Posledica je bila, da nisem našel primernega mesta za obračanje.

Dspni
    Gost

V prvih 15 minutah sem na križišču pri zavijanju levo z delom avta posegel v napačen pas (ki je bil prazen). Pa smo šli takoj nazaj na izpitni center …

Mjau
    Gost

Jaz sem prvič padel, ker sem vozil 100m prepocasi, drugič, ker sem vozil 3km/h prehitro in 3. sem mislil, da ni cona 30 in sem po kriziscu peljal 50 v coni 30 mimo radarja. Upam, da v 4. bo

Odgovori na: Reply #89033 in Zakaj sem padel na izpitu

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: