Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za avto Zakaj sem padel na izpitu

Uredniško pojasnilo

Starejša forumska tema

Ta razprava je lahko še vedno koristna kot izkušnja uporabnikov, vendar se lahko postopki, povezave, roki in razpoložljivost terminov medtem spremenijo.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

DatumPreverite, kdaj je bila tema odprta in kdaj je bil dodan zadnji odgovor.
AktualnostZa termine, postopke in pravne podlage preverite aktualne strani portala ali uradne vire.
Naslednji korakUporabite povezano orodje ali odprite novo vprašanje z aktualnim kontekstom.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • admin
    Keymaster
    Post count: 424

To temo sem odprl zato, da se vam ne bi pripetilo na vozniškem izpitu za avto enako kot se je meni.

Enosmerne ceste :

Ko iz enosmerne ceste v križišču peljete naravnost ali zavijate desno na dvosmerno cesto se vedno razvrstite ob desni rob vozišča.

Ko iz enosmerne ceste v križšču zavijate levo na dvosmerno cesto, se razvrstite ob levi rob.

Trikrat se narobe razvrstite in padete na izpitu.

admin
    Keymaster

Padla sem pri zadnjem zavijanju levo pred izpitnim centrom roška. Ocenjevalec mi ni dal še ene možnosti. Še enkrat bom morala na izpit.

admin
    Keymaster

Mene so vrgli na izpitu za avto, ker sem menjal pas preko polne črte. Inštruktor mi tega ni nikoli povedal. Menda se pade tudi če se zamenja pas v križišu (to sem izvedel danes šele po končani izpitni vožnji) :oops:

admin
    Keymaster

Padla sem ker sem parkrat močno zavirala pri rumeni luči, brez da bi pogledala v vzratno ogledalo.

admin
    Keymaster

Padel sem, ker sem se z ogledalom dotaknil ogledala drugega avtomobila :oops:

admin
    Keymaster

Padla sem pri prvem zavijanju levo, ker sem menjala pas v križišu. :oops:

admin
    Keymaster

:!: Kot povratnik z dolgeletnimi izkušnjami sem danes padel zaradi pogojne zelene puščice na semafarju, pri zavijanju v desno.

admin
    Keymaster

Pri obračanju sem prevozil polno črto. Rezultat: jovo na novo :oops:

admin
    Keymaster

Padla sem, ker na izpitu za avto nisem znala odkleniti volana. Ocenjevalec mi je rekel, da se to uči prvo uro v avtošoli. Nisem čisto prepričana, da mi je učitelj vožnje res pokazal, kako se odklene volan v avtomobilu.

Predno greste na izpit, preverite, če vi to znate, ali pa da res znate uporabljati luči. Jst sem ugotovila,da tudi luči za vožnjo ponoči ne znam prižgati,kaj šele uporabljati. :ugeek:

admin
    Keymaster

Zgrešil sem smer vožnje, potem pa nisem znal najti prostora za obrnt.

Odgovori na: Reply #88789 in Zakaj sem padel na izpitu

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: