Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za avto Vožnja s spremljevalcem

Uredniško pojasnilo

Izbira in primerjava šole vožnje

Pri vprašanjih o šoli vožnje je smiselno primerjati lokacijo učilnice, območje izpitnega centra, kategorije, cenik in preverjene izkušnje kandidatov.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

LokacijaPreverite učilnico, vadbeno površino in območje izpitnega centra.
CenaPrimerjajte cenik in okvirni strošek poti do izpita.
IzkušnjeUpoštevajte preverjena mnenja in majhnost vzorca.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • Nejc
    Gost
    Post count: 589

Lp, mene pa zanima ali je lahko tabla L nameščena znotraj zadnjega stekla, ker je na avtu premalo magnetne površine.

Lucija
    Gost

Pozdravljeni,

zanima me, ali mora spremljevalec vožnje sedeti na sovoznikovem sedežu, ali lahko sedi na zadnjih sedežih?

Že vnaprej hvala za odgovor.

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Lp, mene pa zanima ali je lahko tabla L nameščena znotraj zadnjega stekla, ker je na avtu premalo magnetne površine.

. Pozdravljeni, tega zakon ne predpisuje. Tudi mi ni znano, da bi policist nekoga kaznoval, ki bi imel tako nameščeno l tablico za vožnjo s spremljevalcem.

Mirko Turk
    Član

Pozdravljeni,

zanima me, ali mora spremljevalec vožnje sedeti na sovoznikovem sedežu, ali lahko sedi na zadnjih sedežih?

Že vnaprej hvala za odgovor.

Pozdravljeni, spremljevalec mora sedeti na sovoznikovme sedežu. Prosim, preberite tudi navodila za vožnjo s spremljevalcem

Ivan Cankar
    Gost

Ali sme voznik s spremljevalcem voziti tudi v drugih državah

SONJA
    Gost

Pozdravljeni!

Zanima me sledeče. Ali mora biti avto dodatno zavarovan zaradi vožnje mladoletne osebe ali ne.

Mirko Turk
    Član

Ali sme voznik s spremljevalcem voziti tudi v drugih državah

Pozdravljeni, voznik s spremljevalcem ne sme voziti v tujini.

Mirko Turk
    Član

Pozdravljeni!

Zanima me sledeče. Ali mora biti avto dodatno zavarovan zaradi vožnje mladoletne osebe ali ne.

Pozdravljeni, vsaka zavarovalnica drugače obravnava to vprašanje, tako da bo najbolje da se s to tematiko obrnite direktno na vašo izbrano zavarovalnico.

Katja
    Gost

Pozdravljeni!
    Zanima me ali je lahko med voznjo s spremljevalcem v avtu prisotna tudi katera druga oseba (poleg spremljevalca in mene)?
    Lepo pozdravljeni

vanesa
    Gost

pozdravljeni,
    mene zanima ali imam jaz pravico na spremljevalca, kljub temu da imam narejeno vozniško v drugi državi in zdaj delam na prepis , vendar mi nikako ne gre ker že tretuč padem zaradi malenkosti in res se mi ne da več denarja dajat za inštrukcije in bi rada še malo z možem vozila.
    vprašanje je če lahko tudi jaz imam pravico do spremljevalca ali to zame ne velja, cpp in prvo pomoč pa ne potrebujem v sloveniji, ker mi je to priznano .
    hvala za odgovor.
    lp.

Odgovori na: Reply #89420 in Vožnja s spremljevalcem

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: