Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za avto Vozniški izpit na vozilu z avtomatskim menjalnikom

Uredniško pojasnilo

Starejša forumska tema

Ta razprava je lahko še vedno koristna kot izkušnja uporabnikov, vendar se lahko postopki, povezave, roki in razpoložljivost terminov medtem spremenijo.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

DatumPreverite, kdaj je bila tema odprta in kdaj je bil dodan zadnji odgovor.
AktualnostZa termine, postopke in pravne podlage preverite aktualne strani portala ali uradne vire.
Naslednji korakUporabite povezano orodje ali odprite novo vprašanje z aktualnim kontekstom.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
  • Avtor
    Prispevki
  • Roman P.
    Gost
    Post count: 589

Pozdravljeni.Mene pa zanima če ima kandidat za vozniški izpit željo da dela izpit z vozilom z avtomatskim menjalnikom možnost da uporablja svoje vozilo oziroma moževo ker tu na koroškem nobena šola nima podobnega vozila . Kolikor sem razumel 13 člen je to mogogoče. Če sem pravilnom razumel. Ni pa invalid. Hvala za odgovor

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Pozdravljeni.Mene pa zanima če ima kandidat za vozniški izpit željo da dela izpit z vozilom z avtomatskem menjalnikom možnost da uporablja svoje vozilo oziroma moževo ker tu na koroškem nobena šola nima podobnega vozila . Kolikor sem razumel 13 člen je to mogogoče. Če sem pravilnom razumel. Ni pa invalid. Hvala za odgovor

Pozdravljeni,

13. člen Pravilnika o vozniškem izpitu navaja sledeče:

(uporaba vozil in opreme)

(1) Praktični del izpita se opravlja z vozilom šole vožnje, v kateri se je kandidat usposobil za izpit.

(2) Ne glede na določbo prejšnjega odstavka lahko praktični del izpita opravlja z vozilom, ki ni vozilo šole vožnje, kandidat:

– ki upravlja vozilo, ki ni opremljeno s stopalko sklopke (ali ročico za kategorije A, A2 in A1) s katero mora upravljati voznik pri zagonu ali ustavljanju vozila in menjavi prestav, pri čemer mora biti pomožna zavora v vozilu kategorije B v dosegu roke učitelja vožnje,

Praktični del vozniškega izpita lahko torej v vašem primeru opravljate z vašim vozilom, ki ima avtomatski menjalnik.

• Ta odgovor je spremenil/a admin 1 months, 4 weeks nazaj.
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
Odgovori na: Reply #89030 in Vozniški izpit na vozilu z avtomatskim menjalnikom

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: