Classic Home Forumi Vozniški Izpit Avtošola Uspešnost avtošol Uspešnost avtošol izpitnega centra Celje

Uredniško pojasnilo

Praktični del, učne vožnje in izpitni centri

Pri praktičnem delu so za uporabnika ključni izpitni center, razpoložljivost terminov, šola vožnje in priprava na izpitni dan.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

Izpitni centerPreverite lokacijo, območje in posebnosti izvedbe praktičnega dela.
TerminiPrimerjajte trenutne razpoložljive termine.
PripravaV Moj izpit shranite termin, dokumente in opomnike.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • admin
    Keymaster
    Post count: 424

Upravna enota Celje in njihov izpitni center sta objavila uspešnost kandidatov in avtošol njihovega izpitnega centra. Oglejte si prilogo, komentirajte.

admin
    Keymaster
    Post count: 424

Izpitna komisija Celje je objavila sveže podatke o uspešnosti avtošol in njihovih kandidatov za leto 2010. Oglejte si prilogo.

Darko
    Gost
    Post count: 589

Pozdravljeni.
    Zanima me uspesnost avtosol v celjski regiji. Torej Velenje, Zalec, Sempeter pri Zalcu in žalec.

Katero mi priporocate ?

Hvala za info.

Lp Darko

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Pozdravljeni.
    Zanima me uspesnost avtosol v celjski regiji. Torej Velenje, Zalec, Sempeter pri Zalcu in žalec.

Katero mi priporocate ?

Hvala za info.

Lp Darko

Pozdravljeni,

Uspešnost avtošole vodi vsaka avtošola zase, zate vam priporočam, da se obrnete za ta podatek kar direktno na šolo vožnje, ki vas zanima.

Odgovori na: Reply #89958 in Uspešnost avtošol izpitnega centra Celje

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: