Uredniško pojasnilo

Prva pomoč kot obvezen korak do izpita

Pri vprašanjih o prvi pomoči uporabniku takoj ponudimo pot do tečaja, izpita, potrdila in osebnega načrta v modulu Moj izpit.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

TečajPreverite izvedbo tečaja prve pomoči in najbližjo možnost prijave.
IzpitPreverite potrdilo, prijavo in pripravo na izpit iz prve pomoči.
Moj izpitPrvo pomoč shranite kot obvezen korak v osebnem načrtu kandidata.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • admin
    Keymaster
    Post count: 424

pozdravljeni!

imam eno vprašanje glede opravljene prve pomoči. prvo pomoč sem uspešno naredil pred letom in pol.. v kolikšnem času po opravljeni prvi pomoči lahko se delam izpit za avto? so kakšne omejitve?

lep pozdrav JureEe

admin
    Keymaster

pozdravljeni,

Opravljen izpit iz prve pomoči vam velja za neomejeno obdobje (torej za vedno).

Lp

admin
    Keymaster

hvala ti za pomoč :) spraševal sem ker sem dobival vedno drugačne podatke. eden mi reče 1 leto, drugi 2 leti, nekateri za vedno..

mam pa se eno vprašanje.. kakšna je razlika če delas izpit za 17 let ali ko si 18 let? ker sem v situaciji ko bi sel sedaj delat izpit, ker imam čas, toda manjka mi se 7 mesecev do 18.. kaj je drugače če naredim izpit pri 17-letih pa se vozim medtem s spremljevalcem?

je kakšna razlika v ceni/potrebnih ur/izpitih?

lp

admin
    Keymaster

Na sledeči povezavi si lahko ogledate okvirne stroške vozniškega izpita

• Ta odgovor je spremenil/a admin 1 months, 4 weeks nazaj.
    admin
    Keymaster

@JureEe wrote:

hvala ti za pomoč :) spraševal sem ker sem dobival vedno drugačne podatke. eden mi reče 1 leto, drugi 2 leti, nekateri za vedno..

mam pa se eno vprašanje.. kakšna je razlika če delas izpit za 17 let ali ko si 18 let? ker sem v situaciji ko bi sel sedaj delat izpit, ker imam čas, toda manjka mi se 7 mesecev do 18.. kaj je drugače če naredim izpit pri 17-letih pa se vozim medtem s spremljevalcem?

je kakšna razlika v ceni/potrebnih ur/izpitih?

lp

Jure, jaz ti svetujem sledeče. Pol leta pred dopolnjenim 18 letom opravi tečaj cpp v šoli vožnje, potem pa pri 18 letih opravi republiške teste cpp, in prični z vožnjo v avtošoli. Ko boš izvozil program, se lahko takoj prijaviš na glavno vožnjo. :roll:

Odgovori na: Reply #88837 in prva pomoc

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: