Domov › Forumi › Vozniški Izpit › Vozniško dovoljenje › podaljšanje izpita
Vozniško dovoljenje po izpitu
Vprašanje se nanaša na fazo po opravljenem izpitu: izdajo, podaljšanje, tujino, zdravniške pogoje, kazenske točke ali druge postopke.
Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.
Oznake: podaljšanje vozniškega dovoljenja, podaljšanje vozniškega izpita, varna vožnja, vozniško dovoljenje, zdravniško spričevalo
- AvtorPrispevki
DUŠANGost26 julija, 2016 ob 3:18 popPost count: 589STAR SEM 52 LET.DECEMBRA LETOS MI POTEČE VELJAVNOST VOZ.DOVOLJENJA ZARADI ZDRAVSTVENIH RAZLOGOV, KATERO MI JE BILO PODALJŠANO ZA 3 LETA
KOLIKO ČASA PREJ LAHKO ZAČNEM UREJSTI NA MEDICINI DELA IN ŠPORTA ZA ZDR.SPRIČEVALO.
Hvala in lepo pozdravljeni, DušanČas za predhodno urejanje zdravniškega spričevala ni predpisan, lahko pa to uredite tudi npr. pol leta pred potekom veljavnosti vozniškega dovoljenja.
-
Ta odgovor je spremenil/a
admin 3 months, 2 weeks nazaj.
Zivjo 16.7.2016 mi je potekel izpi, leta 2013 sem sel k oftalmologa (imam ocala) in mi je napisal za 5 let, na medicini dela promet .. so mi podalšal za 3 leta in me zanima a bi mi se podalasal za 2 leti ali bi mogu it se 1x k okulistu?
Pozdravljeni, o tem bodo presojali na medicini, dela prometa in športa.
NinaGost26 avgusta, 2016 ob 1:39 popPost count: 589
Maja Lipuš SukičGost2 septembra, 2016 ob 11:01 dopPost count: 589
NinaGost3 septembra, 2016 ob 8:33 dopPost count: 589pred kratkim sem podaljšala vozniško dovoljenje z zdravniškim spričevalom (zaradi dioptrije), ki mi je bilo tokrat izdano za nedoločen čas, oz. piše, da zdravstveni pregled za nasl. podaljšanje vozniškega dovoljenja ni potreben. Zakaj mi torej na novi vozniški pod točko 11. piše da velja le za deset let? je to napaka s strani upravne enote in kaj naj naredim?
NinaGost3 septembra, 2016 ob 8:35 dopPost count: 589pred kratkim sem podaljšala vozniško dovoljenje z zdravniškim spričevalom (zaradi dioptrije), ki mi je bilo tokrat izdano za nedoločen čas, oz. piše, da zdravstveni pregled za nasl. podaljšanje vozniškega dovoljenja ni potreben. Zakaj mi torej na novi vozniški pod točko 11. piše da velja le za deset let? je to napaka s strani upravne enote in kaj naj naredim?
-
Ta odgovor je spremenil/a
- AvtorPrispevki