Domov › Forumi › Vozniški Izpit › Vozniško dovoljenje › podaljšanje izpita
Vozniško dovoljenje po izpitu
Vprašanje se nanaša na fazo po opravljenem izpitu: izdajo, podaljšanje, tujino, zdravniške pogoje, kazenske točke ali druge postopke.
Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.
Oznake: podaljšanje vozniškega dovoljenja, podaljšanje vozniškega izpita, varna vožnja, vozniško dovoljenje, zdravniško spričevalo
- AvtorPrispevki
anaGost1 aprila, 2016 ob 11:38 popPost count: 589
marko arzensekGost16 maja, 2016 ob 1:23 popPost count: 589
IrenaGost16 maja, 2016 ob 1:23 popPost count: 589Pozdravljeni,
v vozniškem dovoljenju za B kategorijo sem imela omejitev navedeno pod šifro “01.06.” Sedaj mi vozniško dov. poteče, v tem času pa sem bila na operaciji korekcije oči, kjer so mi vid povrnili do te mere, da ne potrebujem več očal ali kontaktnih leč. Zanima me, katere dokumente potrebujem za podaljšanje vozniškega dovoljenja?
Hvala za pojasnilo,
Irena Verdinek.Pozdravljeni,
v vozniškem dovoljenju za B kategorijo sem imela omejitev navedeno pod šifro “01.06.” Sedaj mi vozniško dov. poteče, v tem času pa sem bila na operaciji korekcije oči, kjer so mi vid povrnili do te mere, da ne potrebujem več očal ali kontaktnih leč. Zanima me, katere dokumente potrebujem za podaljšanje vozniškega dovoljenja?
Hvala za pojasnilo,
Irena Verdinek.Pozdravljeni, odgovor se nahaja na strani podaljšanje vozniškega dovoljenja. Dodatna vprašanja, ki se tičejo podaljšanja vozniškega dovoljenja pa nam lahko zastavite na forumu v temi, ki širše obravnava podaljšanje vozniškega dovoljenja
-
Ta odgovor je spremenil/a
admin 3 months, 2 weeks nazaj.
IrenaGost17 maja, 2016 ob 7:18 dopPost count: 589Ponovno pozdravljeni,
kljub pozornemu prebiranju na strani “Podaljšanje vozniškega dovoljenja” nisem zasledila, kaj naj storim v mojem primeru! Čisto preprosto me zanima vprašanje – potrebujem zdravniški pregled, ali ne?
LPI.
Če imate na predhodnem zdravniškem spričevalu dololočen ponovni obvezen zdravstveni pregled (kontrola), morate le tega ponovno opraviti na medicini dela prometa in športa. Za bolj točne informacije se prosim obrnite na eno izmed upravnih enot. Tam imajo v vašem deponiranem zdravniškem spričevalu navedeno ali morate opraviti zdravniški pregled na medicini dela,prometa in športa.
-
BGost16 junija, 2016 ob 3:37 popPost count: 589Pozdravljeni, meni pa vozniško dovoljenje poteče 22.6.2016, zdravniški pregled imam pa 23.6.2016, prej ne gre ker so zasedeni. A lahko potem normalno podaljšam dovoljenje?
Pozdravljeni, če prvič podaljšujete vozniško dovoljenje, potem boste tega brez težav podaljšali, sicer pa se za bolj konkretno razlago lahko obrnete tudi na katerokoli vam najbližjo upravno enot.
-
MašaGost1 julija, 2016 ob 11:27 popPost count: 589-
- AvtorPrispevki