Classic Home Forumi Vozniški Izpit Izpit za motor Izpit iz A1 v A

Uredniško pojasnilo

Praktični del, učne vožnje in izpitni centri

Pri praktičnem delu so za uporabnika ključni izpitni center, razpoložljivost terminov, šola vožnje in priprava na izpitni dan.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

Izpitni centerPreverite lokacijo, območje in posebnosti izvedbe praktičnega dela.
TerminiPrimerjajte trenutne razpoložljive termine.
PripravaV Moj izpit shranite termin, dokumente in opomnike.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • dragica kolbl
    Gost
    Post count: 589

Pozdravljeni, imam vozniško dovoljenje za A1 in me zanima ali moram opraviti zopet teoretični in praktični del + pregled pri zdravniku za pridobitev dovoljenja A?
    Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Pozdravljeni, imam vozniško dovoljenje za A1 in me zanima ali moram opraviti zopet teoretični in praktični del + pregled pri zdravniku za pridobitev dovoljenja A?
    Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni, v šoli vožnje opravite le skrajšani program praktičnega usposabljanja, nato pa opravite še praktični del vozniškega izpita.

Na praktičnem delu vozniškega izpita lahko priložite isto zdravniško spričevalo, če je seveda še veljavno.

Elvis
    Gost
    Post count: 589

Pozdravljeni,

Izpit A1 kategorije imam že 9 let. Zanima me ali lahko iz A1 po tolikšnem času napredujem v A, ali je potrebno izpit za A kategorijo narediti od začetka.
    hvala za odgovor in lep pozdrav.

Mirko Turk
    Član
    Post count: 417

Pozdravljeni,

Izpit A1 kategorije imam že 9 let. Zanima me ali lahko iz A1 po tolikšnem času napredujem v A, ali je potrebno izpit za A kategorijo narediti od začetka.
    hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,

Opraviti morate skrajšani program v šoli vožnje ter praktični del vozniškega izpita za kategorijo A.

Odgovori na: Reply #89708 in Izpit iz A1 v A

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: