Uredniško pojasnilo

CPP in teoretični del vozniškega izpita

Pri vprašanjih o CPP je pomembno ločiti razlago pravila, pripravo na teoretični del in praktično uporabo v prometni situaciji.

Opomba: ta forumska tema je starejša. Pred odločitvijo preverite aktualne podatke, termine, postopke oziroma veljavno pravno podlago.

RazlagaNajprej preverite pravilo, znak ali konkretno prometno situacijo.
PripravaNadaljujte s CPP pripravo in preverjanjem znanja.
Moj izpitTeoretični del povežite z osebnim načrtom kandidata.
Kontekst teme
Aktualnost spremljana
Sorodno področje
  • Avtor
    Prispevki
  • admin
    Keymaster
    Post count: 424

Že v naprej se vam opravičujem, ker ne pišem v pravo temo, ampak tam mi noče objaviti teme.
    Zadeva je taka, septembra bom star 18 let. Za B imam že 12 ur. Rad pa bi takoj ko bo možno naredil C+E. Kaj moram narediti prvo? Ali moram prvo narediti Temeljno kvalifikacijo ali Nacionalno, ali moram prvo naredit CPP + vožnje + izpit in nato šele kvalifikacije?

admin
    Keymaster

Jaz sem to naredil v BB-ju v Kranju, če ne drugega lahko vsaj njih vprašaš po telefonu ali pa mailu, potem pa greš na eno avtošolo magari v Ljubljani, ki se ukvarja s tem (Blisk,Brulc,…) Tu so podatki od BB-ja

031 624 000 in 04 280 83 00, vprašanja po elektronski pošti pa naslov petra.krnic@bb.si

admin
    Keymaster

sem padel zaradi tega ker sem izsilil avto, pozabil sem da je kamion s prikolico tako dolg :roll:

Odgovori na: Reply #88919 in Izpit C+E

Za oblikovanje vsebine lahko uporabite BBCode.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Vaši podatki: