Moto in avto vodič Čudovita Slovenija

Priročnik za fenomenalne vikend avto-moto izlete po Sloveniji

Domov/Vožnja/Moto in avto vodič Čudovita Slovenija

Moto in avto vodič Čudovita Slovenija

28.00 19.95

Na zalogi

BREZPLAČNA DOSTAVA! Ob zaključku nakupa vnesi kodo kupona: “BREZPLAČNAPOŠTNINA


  • Odličen avto-moto vodič za vikend izlete po Sloveniji
  • Skrbno izbrane poti z odličnimi ciljnimi destinacijami
  • 200 barvnih strani s slikami in zemljevidi
  • vključeni opisi postankov skupaj z gostilnami z dobro hrano

Na zalogi

Opis

Izbrana ekipa avto-moto voznikov je prekrižala celotno Slovenijo vključno z zamejsko okolico in tako popisala vse tiste ceste, s katerih se odpirajo najlepši pogledi in razgledi s slovenskih gričev in hribov ter gorskih cest. V priročniku so navedene številne razgledne točke do katerih peljejo lepe asfaltne ceste, primerne za vsakega avto-moto voznika. V priročniku so zbrani vtisi in nasveti nepozabnih izletov začinjenih z izbranimi domačimi gostilnami.

Moto in avto vodič Čudovita Slovenija zadovolji vsakega cestnega avanturista

Mitja Gustičnič, soavtor Moto in avto vodiča Čudovita SlovenijaMitja Gustinčič: Soavtor Moto in avto vodiča Čudovita Slovenija pravi:

“Vodilo pri izbiri izletov niso bile velike razdalje pač pa osupljivi razgledi. Ko iščemo najlepše prizore v naši deželi, hitrost in prevožena razdalja preprosto nista več pomembni. Tu in tam kdaj je potrebno peljati kar za nosom, ustaviti, vprašati ljudi, obrniti. Celo več. Ponudimo no izziv: nekje blizu cilja se preobujte, odložite kakšen del oblačila in se sprehodite do razgledne točke. Tako bo tudi vaša osebna zdravnica navdušena nad tem, kako lepo ste začeli spreminjati življenski slog.

Med listanjem se boste vprašali ali je to vodnik po romarskih krajih? Ne. Realnost je pač takšna, da so naši predniki postavljali svetišča na najlepše griče. In do njih še danes vodijo ceste. Ta svetišča pa v zgodovinskih virih puščajo tudi edine zabeležene sledi. In krog se hitro sklene.”

Dodatne informacije

Dimenzije 150 × 220 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moto in avto vodič Čudovita Slovenija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.