Odgovori na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • Avatarsaso_o13
  Član
  Število objav: 5
  v odgovor na: On line testi cpp #22392

  Ok velja. Sporocim, ce opazim se kaj.

  Lp, Saso

  Avatarsaso_o13
  Član
  Število objav: 5
  v odgovor na: On line testi cpp #22377

  Hmm, ja zdaj je vedno pravilno. Zal mi je, ker prej nisem naredil slike. :\
  Se nekajkrat bom probal in ce se še enkrat zgodi bom naredil sliko. Zdaj je videti v redu po 3-eh ponovnih poizkusih.
  Najlepsa hvala, ker ste preverili.

  Avatarsaso_o13
  Član
  Število objav: 5
  v odgovor na: On line testi cpp #22376

  Zanimivo. Jaz sem poizkusil 3x in mi je dvakrat dalo drugacen “pravilen” odgovor. Dvakrat “Pripravim se na morebitno ustavljanje” in enkrat “ohranim hitrost” kot pravilen odgovor.
  Bom za test poizkusil se nekajkrat.
  Sporocim nazaj.
  Hvala.

  Avatarsaso_o13
  Član
  Število objav: 5
  v odgovor na: On line testi cpp #22361

  Opazil sem napako v “Test CPP – Pozornost”. Pri vprasanju kaj storiti ko ze dalj casa gori zelena luc. Enkrat da kot pravilen odgovor “ohranim hitrost” drugic pa “zmanjsam hitrost in se pripravim na morebitno ustavljanje”.
  Prosim, ce odpravite to napako, ker lahko nove bodoce voznike to zelo zmede in tudi pripomore k padcu drzavnih testov CPP.
  Najlepsa hvala.

  PS: kategorija B, in se link: https://vozniski-izpit.com/cpp/cpp-testi/kategorija-b/

  Avatarsaso_o13
  Član
  Število objav: 5

  Me ne preseneča, da samo 35% ljudi opravi teorijo CPP, ker so vprašanja zastavljena zelo dvoumno in vcasih mejijo na norost. Povrhu tega ti ne priznajo niti ene tocke, ce pri vprasanjih z vec moznimi odgovori pozabis/ne oznacis enega, pa ceprav si pravilno oznacil ostale.
  Ta novi sitem je zgleda bolj narejen za polnjenje drzavne blagajne kot boljse in bolj kvalitetno opravljenje teorije CPP.
  Na teh testih ne bi smelo biti nobeih vprasanj z vecimi moznimi odgovori, ker to vse izpade kot udarec pod pasom za vsakeka, ki hoce opraviti tecaj v nekem normalnem casu in financnem okvirju.
  Zelo sem razocaran s sistemom, ki ga zdaj uporabljajo. Ljudje se pa ne bodo konec koncev nic bolje naucili, kvečjemu slabse ker se ucijo na pamet. Tista kar se pa ucis na pamet pa tudi pozabis zelo hitro ali pa dejansko ne dojames bistva. Kar porazno, da te z dvo umnimi in slabo zastavljenimi vprasanji malo ne prisilijo v padec preizkusa teorije CPP…