Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Avtošola Uspešnost avtošol uspešnost avtošol – izpitni center Nova Gorica

  • Avtor
    Prispevki
  • Anonimnež
    Gost
    Post count: 576

    Katera avtošola na Goriškem oz Tolminskem je najboljša? Na Tolminskem sta šola vožnje Pob in šola vožnje Petka. Svetujete katero od njiju?

    Mirko Turk
    Moderator
    Post count: 385

    Katera avtošola na Goriškem oz Tolminskem je najboljša? Na Tolminskem sta šola vožnje Pob in šola vožnje Petka. Svetujete katero od njiju?

    Pozdravljeni, pri izbiri upoštevajte pripravljene nasvete s katerimi si lahko pomagate pri izbiri šole vožnje. Lahko tudi vsako posamezno šolo vožnje povprašate kakšno uspešnost ima na teoretičnem in praktičnem delu vozniškega izpita. Zaenkrat uspešnost avtošol še ni javna, dobre šole vožnje pa se s tem rade pohvalijo. Lahko se poskusite zanesti tudi na priporočila prijateljev, npr. v katerem poizkusu so naredili teoretični in praktični del vozniškega izpita oz. katerega učitelja vožnje so imeli. Sporočite kako ste se odločili, morda bodo vaše izkušnje prišle prav tudi ostalim bodočim voznikom s podobno dilemo.

    ing. prom. Mirko T. je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala Vozniski-izpit.com. Zbral je 28 najtežjih vprašanj CPP - KLIK za prenos

    gost1
    Gost
    Post count: 576

    Čim dalje od Nove Gorice. Sin ne more narediti izpitne vožnje zaboga ne. Pa vsi govorijo kako je dobro pripravljen. Inštruktor trdi, da vozi vedno odlično, le izpine vožnje ne more opraviti. Komisija že par krat “saj tebe se pa spomnim od vzadnjič” in očitno še bolj vodijo v kritične situacije, kjer se napake prej zgodijo.

    To je vse zmenjeno med seboj in nihče jim nič ne more! Platno in škarje imajo v rokah!
    Tistim, ki imajo pravilen priimek (vglavnem preko Kolpe), pa spregledajo prevoženo rdečo luč na semaforju na izpitni vožnji! SRAMOTA!

Odgovori na: Reply #24049 in uspešnost avtošol – izpitni center Nova Gorica
Vaši podatki: