Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Izpitni center Izpitna komisija Maribor

 • Avtor
  Prispevki
 • AvatarAnonimnež
  Število objav: 1

  Zanima me ali se lahko izve imena članov izpitne komisije v Mariboru, jaz jih namreč ne najdem nikjer, izpitnik/ca, se mi pa tudi ni predstavil/a?
  Ali se lahko zahteva menjavo izpitnika na praktičnem delu izpita, če te izpitnik npr. pozna privat in ga ne želiš imeti na izpitu?
  Hvala!

  AvatarAnonimnež
  Število objav: 281

  pozdravljeni,

  redkokdaj se zgodi, da izpitnik ocenjuje nekoga, ki ga pozna. Če se vam izpitnik ni predstavil (kar se po mojem mnenju redkokdaj zgodi) lahko odidete do predsednika izpitne komisije in tam izveste, kdo vas je ocenjeval. Predsednik izpitne komisije je tudi tisti, ki dela razporede izpitnih voženj, tako da njemu lahko zaupate tudi, zakaj ne želite, da vas nekdo od članov ne bi ocenjeval. :)

  AvatarAnonimnež
  Število objav: 281

  Zanima me zakaj je takšna čakalna doba na izpitnem centru v Mariboru za opravljanje izpita, nampreč enkrat sem padel, zdaj pa spet moram čakati 1 mesec do ponovnega testa, je to normalna čakalna doba?, inštruktor mi je povedal da je v Mariboru 6 izpitnikov, ki delajo 8 ur na dan od tega jih dela 3, in 3 izpiti na dan ob 9.15, 10.15, 11.15,torej 9 izpitov na dan, zakaj ne dela vseh 6 izpitnikov?, kaj počnejo ostali trije?.

  AvatarMik
  Število objav: 0

  Kako izvem ime izpitne komisije. Žal si imena nisem zapomnil.

  Mirko TurkMirko Turk
  Moderator
  Število objav: 315

  Kako izvem ime izpitne komisije. Žal si imena nisem zapomnil.

  Pozdravljeni, povprašajte vašega učitelja vožnje.

  ing. prom. Mirko T. je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala Vozniski-izpit.com. Zbral je 28 najtežjih vprašanj CPP - KLIK za prenos

Odgovori na: Izpitna komisija Maribor
Vaši podatki: