• Avtor
    Prispevki
  • Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    upam da bom dobra voznica in brez straha za volanom

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    Mene pa neki zanima… in sicer, kakšen pomen imajo cifre 1.1-1.3; 1.6; 2.1-2.2; itd. v evidenčnem kartonu vožnje? Če so to ocene, kaj pomenijo te ocene??

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    Aha, to so menda cifre vaj, ki jih opravljaš tisto uro. Ima kdo spisek teh vaj morda?

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283
    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    Moji starši želijo videti, koliko znanja sem že osvojila pri praktičnem poučevanju v avtošoli. Moje vprašanje pa je sledeče. Ali me lahko spremljajo starši v vozilu avtošole med tem ko se učim ?

    hvala

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    ZVCP UPB – 163 člen jasno navaja:

    (2) Med učenjem kandidata za voznika smejo biti v motornem vozilu ali na njem samo kandidati avtošole, ki imajo pri sebi evidenčne kartone vožnje, učitelji vožnje in kandidati za učitelje vožnje, spremljevalci, starši, rejniki, skrbniki ter osebe, ki opravljajo nadzor nad izvajanjem praktičnega dela programa usposabljanja.

    Iz drugega odstavka je torej točno razvidno, da starši na vožnji,med poučevanjem svojega sina ali hčerke, lahko prisostvujejo na vožnji.

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 1

    Mene pa zanima, če kdo ve v katerih avtošolah imajo na izbiro avte z avtomatskim menjalnikom? Namreč problem je v tem,da oseba nima ene roke in drugače kot z avtomatikom ne more opraviti vozniškega izpita.

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    živjo,

    Če iščeš šolo vožnjo v Ljubljani, ki bi imela avto z avtomatskim menjalnikom, potem se lahko obrneš na Avtošola Brulc :roll:

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    Rada bi opozorila vse, ki ste razmišljali o vpisu v avtošolo Videčnik, ki jo toplo odsvetujem. Dogajalo se mi je, da sem skoraj vsako uro morala inštruktorja čakati ko je imel on takšne ali drugačne opravke..ali je to bilo pred trgovino ko je on veselo nakupoval, ali je to blo pred AMZS kjer je imel znance in se je pogovarjal (enkrat sem ga čakala 25 min) ali pa je to bilo 5 min za katere je menil, da se ne bodo poznale. kasneje teh minut ni nadoknadil saj ga je čakal nov kandidat. Tako mi je nabijal ure (vozila sma čisto vedno po 2 uri kar je v avtošoli 100 minut in od teh minut sem ga veliko čakala). Bočnega parkiranja me sploh ni učil, rekel je da mi tega ni potrebno znati. Nato sem klicala šefa, ki pa je rekel, da si zmišljujem ker je to njihov najboljši inštruktor. Pri 50 urah še jaz nisem bila sposobna za na izpit, podobno pa se je dogajalo pri ostalih kadidatih. Zraven tega sem morala plačati 60 € za predavanja CPP na katerega se nisem prijavila in se ga nisem udeležila, saj je Videčnik rekel moji mami, da mi ni treba ker se za cpp moram naučiti samo pole. Svetujem, da k tej avtošoli ne greste. Pa srečno in varno vožnjo :)

    Anonimnež
    Nedejavno
    Post count: 283

    Mene pa zanima, če se da mogoče vožnje opravljati kje izven ljubljane? Namreč v ljubljani imam vožnje ampak mi ne gre najbolje zato sem razmišlajl, da bi hodil na vožnje v cerknico kjer sem skoraj vsak vikend sploh zdaj poleti bi se dalo. Kako pa je potem z glavno izpitno vožnjo ali moram it na roško ali jolahko opravljam kje drugje?

Odgovori na: Reply #14994 in Avto šola
Vaši podatki: