Vozniški izpit Forumi Vozniški Izpit Vozniško dovoljenje podaljšanje izpita Odgovori na: podaljšanje izpita

Mirko Turk
Moderator
Post count: 385

Lep pozdrav!
Mene pa zanima, ce je kakrsnakoli moznost podaljsanja izpita v moji situaciji: sem voznik zacetnik in sem za eno leto ze podaljsala status,marca mi je potekel, ampak financno nisem bila zmozna da bi se prijavila na varno voznjo… sedaj imam to moznost in bi jo rada opravila, da podajsam voznisko dovoljenje… zanima me ce kje na kaksnem uradu lahko predlozim kaksno prosnjo oz. pojasnilo, in da bi lahko po opravljeni varni voznji podaljsala voznisko dovoljenje? Ce to ne gre, me zanima ce obstaja v takih primerih kaksna krajsa oz. cenejsa razlicica opravljanja izpita?
Hvala za odgovore!
LP

Pozdravljeni, po tolmačenju ene izmed upravnih enot boste morali ponovno opravljati vozniški izpit (teoretično usposabljanje v šoli vožnje – tečaj cpp,teoretični del vozniškega izpita – testi cpp,praktično usposabljanje v šoli vožnje – najmanj 20 ur, praktični del vozniškega izpita) Veljavnost zdravniškega spričevala je 3 leta, če na njem ni določeno drugače. Opravljen izpit iz prve pomoči velja neomejeno. Bolj natančne informacije lahko dobite tudi na katerikoli upravni enoti.

ing. prom. Mirko T. je upokojeni učitelj vožnje vseh kategorij, učitelj predpisov, vodja šole vožnje in nekdanji član izpitne komisije ter dolgoletni sodelavec portala Vozniski-izpit.com. Zbral je 28 najtežjih vprašanj CPP - KLIK za prenos