Testi CPP za kategorijo F vsebujejo, poleg splošnih vprašanj o cestno prometnih predpisih, tudi specifike, ki se nanašajo na vožnjo traktorja.  Da uspešno opravite republiške pole CPP za traktor morate imeti najmanj 90% pravilno rešenih vprašanj. Če imate napačno rešeni vprašanji točkovani s po 5 točkami (npr. 2 križišči), testa ne opravite.  Pri reševanju bodite pozorni na vprašanja z več možnimi pravilnimi odgovori.

Spodnje teste cpp za kategorijo F so omogočile šole vožnje članice portala Vozniski-izpit.com. Prijavite se na enega izmed njihovih Razpisanih Tečajev CPP in omočili Vam bodo polni dostop.

[sociallocker]
Kupite Dostop
Na prezrite! V sodelovanju s TestiCPP.si vam nudimo dostop do baze več kot 1400 vprašanj za vse kategorije, s katerimi boste brez težav rešili republiške teste CPP.
Kupite Dostop
[/sociallocker]

Kot pomoč pri študiranju CPP za traktor si lahko preberete tudi strokovne nasvete za opravljanje teoretičnega dela vozniškega izpita. Želimo vam, da republiške testne pole cpp za kategorijo F opravite v prvem poizkusu. Svoja mnenja, izkušnje in vprašanja lahko zabeležite na našem Forumu o vozniškem izpitu v razdelku cestno prometni predpisi.Uporabite pa lahko tudi Podporo na Forumu o vozniškem izpitu .

Vse za vozniški izpit na enem mestu