Svetovanje v Živo

CPP testi – kategorija F

Testi CPP za kategorijo F vsebujejo, poleg splošnih vprašanj o cestno prometnih predpisih, tudi specifike, ki se nanašajo na vožnjo traktorja. Da uspešno rešite republiške testne pole CPP za traktor ne smete imeti več kot 11 kazenskih točk, oziroma napačno rešena dva vprašanja točkovana s po 5 točkami (npr. 2 križišča).

Na prezrite!V sodelovanju s TestiCPP.si vam nudimo dostop do baze več kot 1100 vprašanj za vse kategorije, s katerimi boste brez težav rešili republiške teste CPP. Spodaj si preberite uporabniško ime in geslo za polni dostop.

Ta del vsebine je viden le kandidatom priporočenih šol vožnje ter registriranim uporabnikom, ki so izbrali enega izmed plačljivih paketov.

Kot pomoč pri študiranju CPP za traktor si lahko preberete tudi strokovne nasvete za opravljanje teoretičnega dela vozniškega izpita. Želimo vam, da republiške testne pole cpp za kategorijo F opravite v prvem poizkusu. Svoja mnenja, izkušnje in vprašanja lahko zabeležite na našem Forumu o vozniškem izpitu v razdelku cestno prometni predpisi.Uporabite pa lahko tudi Svetovanje v živo.

Svetovanje v Živo o vozniškem izpitu Potrdite Zavrnite Zaprite Svetovanje v  Živo